Welcome! Anonymous

[Film] 13 (2010)

"Inny świat zamknięty między okładkami, znaki, które stają się znaczeniami, a ja ślinię palce i przeglądam, włączam oczy i pochłaniam litery, kropki, znaki zapytania "

Moderatorzy: Hax, Kondzik

[Film] 13 (2010)

Postprzez Hax » 18 Wrz 2011, 09:20

Ostatnio rzadko oglądam jakiekolwiek filmy, średnio znajduje na to czas, pewnie sporo dobrych pozycji ominąłem, jednak film który dziś polecam udało mi się zobaczyć i mocno mi zaimponował. Polecam!

OPIS FILMU (Filmweb)
Dwudziestoletni Vince przypadkowo dowiaduje się o istnieniu tajemniczej koperty, dzięki której można zarobić mnóstwo pieniędzy. Naiwny chłopak wchodzi w jej posiadanie i ślepo wypełnia zamieszczone tam instrukcje. Kiedy orientuje się, że trafił do podziemnego świata, w którym rządzą jedynie dwie siły - przemoc i pieniądze, jest już za późno na ucieczkę. Vince będzie musiał liczyć na łut szczęścia – jak w rosyjskiej ruletce, w której stawką jest ludzkie życie.

http://www.filmweb.pl/film/13-2010-496833
Awatar użytkownika
Hax
Administrator
Administrator

Miejscowość: Żagań
Propsy: 19

Re: [Film] 13 (2010)

Postprzez alice23 » 16 Paź 2011, 19:34

Chyba muszę sobie to oglądnąć w najbliższym czasie,
fabuła wydaje się być interesująca :)
Kochaj albo rzuć, dokonaj albo gin
Cokolwiek czynić masz czyń
Te sentencje jak hymn grają wnętrzem mym
Pomimo dezaprobaty min
Awatar użytkownika
alice23
Wkręca się
Wkręca się

Miejscowość: Żagań
Propsy: 7

Re: [Film] 13 (2010)

Postprzez mario1447 » 17 Paź 2011, 22:37

Ja właśnie zakończyłem seans i podpisuję się pod tym co napisał Hax ;) Bardzo dobry film, momentami potrafi zaskoczyć. Po prostu godny polecenia.
Dodatkowo plusem jak dla mnie jest fakt, że jedną z ról odgrywa Jason Statham, chociaż nie kreuje jakiegoś super ciekawego bohatera. :)
Image
Awatar użytkownika
mario1447
Ogarnia
Ogarnia

Propsy: 7

Wróć do Czytałem, oglądałem, polecam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości