01. Intro (To Co W Nas Drzemie)
02. Fala Wybrzeża
03. Luz Na Bani
04. Biznes
05. Duma
06. Na Szachownicy Życia
07. Robi Mi
08. Jestem
09. Luz Na Bani (Letni Mix)
"To co w nas drzemie trójmiasto podziemie
Analog brzmienie wydane w demie."
Pierwsze demo wydane przez trójmiejski skład. Taka ciekawostka wydawnicza, bo technika raperów wtedy jeszcze nie była za dobra, ale za to widać było już drzemiący potencjał. Wtedy jeszcze bez Kaszalota w składzie.
Analogia - To co w nas drzemie (2000)
Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Analogia - To co w nas drzemie (2000)
wiesz jak jest zajawka mam moc jak trotyl
jeden lubi browar. drugi jak mu śmierdzą stopy.
[Artykuł] Dobry rap to punk rock, nie ma go w radio
[Recenzja] Keith Murray – The Most Beautifullest Thing in This World
jeden lubi browar. drugi jak mu śmierdzą stopy.
[Artykuł] Dobry rap to punk rock, nie ma go w radio
[Recenzja] Keith Murray – The Most Beautifullest Thing in This World
Re: Analogia - To co w nas drzemie (2000)
strasznie nieprzyjemnie sie tego slucha, w przeciwenstwie do plyty wydaje w wj
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości