Na pewno część użytkowników słyszała o czymś takim jak anime i manga. Moje pytanie: oglądacie anime/czytacie mangę? Jeśli tak to jakie?
Ja za sobą mam niewielką ilość anime. Obejrzałem całe Death Note, które nawiasem uważam za genialne. Cały Dragon Ball również oglądnąłem, teraz jestem w połowie Dragon Ball Z. Zaczynam oglądać Bleach, Naruto obejrzałem ok. 100 odcinków. Co do mangi, to mam za sobą kilkadziesiąt rozdziałów One Piece, jak na razie zapowiada się ciekawie i zabawnie.
No i oczywiście kilka lat temu, jeszcze z czasów początku podstawówki oglądało się Pokemon, Dragon Ball (ale niewiele pamiętam z DB, więc oglądam kolejny raz), Rycerze Zodiaku (Saint Seiya), Dr. Slump... Więcej tytułów nie pamiętam. Ale miło wspominam czasy, kiedy zbliżała się pora Dragon Ball'a i leciało się do domu go obejrzeć, a potem z powrotem na podwórko i wymieniało się wrażenia z kolegami.
Anime/manga
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Re: Anime/manga
Chyba jak każdy, ja swego czasu oglądałem Pokemony, ale niestety na tym moja znajomość mangi się kończy.
Szczerze mówiąc, nie ciągnie mnie do tego gatunku.
Szczerze mówiąc, nie ciągnie mnie do tego gatunku.
-

rlk120 - Wkręca się

Samurai Champloo :D
A mad rhyme, for mad times, that's what's up! Like James Brown I'm sayin it loud, am I loud enough?
-

lady_quas - Ogarnia

- Miejscowość: Silesia
- Propsy: 22
Dragon Ball wszystkie części są the best! oglądałam wszystkie po kilkanaście razy xD
Death Note - polecam! nawet Słoń się tym jarał ;P
Death Note - polecam! nawet Słoń się tym jarał ;P
Ostatnio edytowany przez alice23, 07 Sty 2012, 00:02, edytowano w sumie 1 raz
Kochaj albo rzuć, dokonaj albo gin
Cokolwiek czynić masz czyń
Te sentencje jak hymn grają wnętrzem mym
Pomimo dezaprobaty min
Cokolwiek czynić masz czyń
Te sentencje jak hymn grają wnętrzem mym
Pomimo dezaprobaty min
W moim przypadku tez tylko pokemony. Nie oglądałem innych i jakos mnie nie ciągnie;)
- Kr0ki3tt
- Początkujący

5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Czytałem, oglądałem, polecam
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości