Welcome! Anonymous

Dr. Dre - Detox

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.

Dr. Dre - Detox

Postprzez rymas » 12 Lut 2010, 13:31

Co prawda 2010 rok dopiero się zaczął, możemy jednak już zapomnieć o tym, że przed końcem grudnia usłyszymy - wyczekiwany od dawna - Detox, zapowiadany na ostatni album Dra Dre.

Co tym razem opóźniło wydanie tej płyty, która coraz bardziej wydaje się zamieszkiwać w krainie Nigdy-Nigdy?

Jak mówi sam Doktor: "Cały czas pracuję nad tą płytą. Robię nowe numery. Poza tym jednak pomagam też innym i robię kawałki na płyty innych wykonawców. Ciężko jest to wszystko połączyć, a nie zamierzam robić badziewia, nie chcę, żeby to odbiło się na jakości moich własnych kompozycji. Mam nadzieję, że na początku przyszłego roku wszystko będzie gotowe".
wiesz jak jest zajawka mam moc jak trotyl
jeden lubi browar. drugi jak mu śmierdzą stopy.

[Artykuł] Dobry rap to punk rock, nie ma go w radio
[Recenzja] Keith Murray – The Most Beautifullest Thing in This World
Awatar użytkownika
rymas
Ogarnia
Ogarnia

Miejscowość: zDolnyŚląsk/DDZ
Propsy: 9

Re: "Detox" na pewno nie w 2010

Postprzez boombidi » 12 Lut 2010, 13:37

http://pl.spinner.com/2010/02/10/detox- ... ie-w-2010/

jeżeli już kopiujesz jakieś newsy z innych serwisów/forów/stron to dodawaj je jako cytat
np taki ładny piękny śliczny i kulturalny
i podpisuj źródło informacji :) przydałoby się też kilka słów własnego komentarza :)
Awatar użytkownika
boombidi
Administrator
Administrator

Propsy: 2

Re: "Detox" na pewno nie w 2010

Postprzez cZm » 12 Lut 2010, 17:47

ostatnio Calak ladny art o Dre wyskrobal na Onet. :) nie moge znalesc ale bylo to jakies 2 dni temu.
Audycja BLACK ESSENCE w każdy piątek od 20:00 - 22:00 @ RadioGlob.pl
Awatar użytkownika
cZm
Wkręca się
Wkręca się

Miejscowość: am Stadt
Propsy: 10

Wróć do Zagraniczny

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: SuRaica oraz 0 gości