Welcome! Anonymous

Drużyna Mistrzów

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.

Drużyna Mistrzów

Postprzez mario1447 » 17 Wrz 2011, 19:20

http://www.youtube.com/watch?v=bwSd9NBRvvI&feature=player_embedded

Rusza nowy projekt DRUŻYNA MISTRZÓW !!!

Wspólna incjatywa Artura Pszczółkowskiego(PRAWILNI SHOP) i Romka Bosskiego (FIRMA)

mająca na celu wyciagać młodych ludzi z dołka,nałogów , nudy i zobojetnienia poprzez mobilozowanie do uprawiania sportu i rozwijania pasji.

Na poczatku 2012 ukaże sie składanka DRUŻYNA MISTRZÓW na ktorej usłyszycie m.in HG,Peje,Rpk,NON Koneksje,Firme,Bas Tajpana,HiJacka,Monilove,Braha,Palucha,Omerte,Szajke,Emblemat,Hudego HZD & Jaska MBH,Jurasa,Żółwia,Pono i wielu innych

W akcji wezma udział także młodzi sportowcy mistrzowie w swoich kategoriach!
Juz niebawem pierwsze spoty,single,video oraz wywiady ze spotowcami.

Jestem bardzo ciekaw co z tego wszystkiego wyniknie... Jak to się mawia "pożyjemy, zobaczymy" tak więc ja jestem pozytywnie nastawiony i czekam na rozwój wydarzeń ;)
Image
Awatar użytkownika
mario1447
Ogarnia
Ogarnia

Propsy: 7

Re: Drużyna Mistrzów

Postprzez savas » 22 Sty 2012, 17:09

Zółf podobno skonczył nagrywanie swojego kawałka na tą składane
savas
Wkręca się
Wkręca się

Wróć do Polski

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości