Problem jest tego typu, że chcąc zagłosować na album 'hiphopowy' [obecność 39/89 Zrozumieć Polskę, LUC'a w tej kategorii - litościwie przemilczę] trzeba oddać głos na wszystkie inne kategorie... i tak sobie właśnie rozważam, tytuł którego albumu najmniej mi się nie podoba i zaznaczam, żeby dobrnąć do interesującej mnie kategorii... Esencja demokracji.
Zresztą waham się między Zapiskami i TRIP'em...
Duże Pe / Kixnare - Zapiski z życia na terytorium (2010)
Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
44 posty(ów)
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Album Dużego Pe nominowany do Superjedynki 2010!
ja tam zagłosowałem na dużego pe, moja mama na eldokę i jest po równo.
- mlodybiedron
- Początkujący

- Miejscowość: 32-500
Re: Album Dużego Pe nominowany do Superjedynki 2010!
glosujcie na marike jesli macie wybrać album popowy
mój głos idzie na Pablo Pavo, chociaż z hip hopem ma nie wiele wspólnego
mój głos idzie na Pablo Pavo, chociaż z hip hopem ma nie wiele wspólnego
/dtc
-

Sprzedawca Marzeń - Wkręca się

- Miejscowość: Zielona Góra
- Propsy: 2
Re: Duże Pe / Kixnare - Zapiski z życia na terytorium (2010)
Cały album Duże Pe - "Zapiski Z Życia Na Terytorium Wroga" (2010) do ściągnięcia za friko @ http://soundcloud.com/duzepe
-

Hax - Administrator

- Miejscowość: Żagań
- Propsy: 19
44 posty(ów)
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości