Welcome! Anonymous

Erykah Badu - "New Amerykah, part II: Return Of The Ankh"

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.

Erykah Badu - "New Amerykah, part II: Return Of The Ankh"

Postprzez naturalbornchiller » 22 Mar 2010, 18:22

dziwi mnie, ze tematu nie ma. czekam na tą płytę strasznie. dwa single z trzech opublikowanych są whooa, a madlib na bicie sprawia, ze juz wiem, ze mam juz nierapowy track roku.
playlista:
"20 Feet Tall" (produkcja: 9th Wonder)
"Window Seat" (produkcja: Erykah Badu i James Poyser)
"Agitation" (produkcja: Shafiq Husayn)
"20 Feet Tall" (produkcja: 9th Wonder)
"Get Money" (produkcja: Erykah Badu, James Poyser, Karriem Riggins i Thundercat)
"Don't Be Long" (produkcja: Ta’Raach)
"Love" (produkcja: J Dilla)
"Umm Hmm" (produkcja: Madlib)
"Fall in Love" (produkcja: Karriem Riggins)
"Incense" (produkcja: Madlib)
"Out My Mind Just in Time (Part 1) (Undercover Over-Lover)" (produkcja: James Poyser)
"Out My Mind Just in Time (Part 2)" (produkcja: Georgia Anne Muldrow)

okładka (za: soulbowl.pl) Image

http://www.youtube.com/watch?v=Sg_UiwtjxAI
http://www.youtube.com/watch?v=6u18LKZk-Yo

a no, plyta juz jest do zamowienia (trzy dni przed premierą), a wydanie 'polska cena' tak jak czesc pierwsza new amerykah nie różni się niczym od normalnej wersji :)
scandalous, money greed and lust.In this trife life, there ain`t nobody you can trust.
plus there`s no justice, it`s just us
Awatar użytkownika
naturalbornchiller
Wkręca się
Wkręca się

Propsy: 1

Re: Erykah Badu - "New Amerykah, part II: Return Of The Ankh

Postprzez lady_quas » 04 Maj 2010, 02:12

Erykah jest absolutnie genialną artystką i mogę powiedzieć, że jeżeli coś wyda, to będę się tym zachwycać, nie ważne cóż by to było. I tak jest też tym razem, chociaż chyba zapędziłam się lekko z porównaniami do poprzednich produkcji, bo przy "Worldwide Underground", czy "Mama's Gun" (nie wiem, któy z tych krazkow brzmi lepiej), "New Amerykah part II" zostawia lekki niedosyt i czegoś mi brakuje...
A Madliba chyba stać na trochę więcej, nie twierdząc, że ten krótki numer na płycie Badu jest słaby.

9/10, przy czym dotychczas było 11/10 :)
A mad rhyme, for mad times, that's what's up! Like James Brown I'm sayin it loud, am I loud enough?
Awatar użytkownika
lady_quas
Ogarnia
Ogarnia

Miejscowość: Silesia
Propsy: 22

Wróć do Zagraniczny

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości