Welcome! Anonymous

eXo - Muzycznie w międzyczasie (2010)

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.

eXo - Muzycznie w międzyczasie (2010)

Postprzez rymas » 07 Lut 2010, 21:19

Image

Pierwsza premiera z Vintage Beats w nowym roku. eXo, członek zespołu JazzUs i Mardi Gras powraca z solowym projektem. Ale tym postanowił spróbować swoich sił jako producent. Cała muzyka na albumie „Muzycznie w międzyczasie” jest dziełem eXo. Sam pociął sample, dodał bębny i bas oraz wszystko zaaranżował. Na mikrofonie zaś, poza sprawcą projektu usłyszymy m.in. Bek-ona, Dekima, Junesa, Klasiika i Kade. Masteringiem zajął się ZLN. Sprawdźcie koniecznie.

Pełna tracklista:
01. Intro (feat. Adaś i Eva)
02. Ostrzegamy (feat. Rado Radosny)
03. Przekornie (feat. Bek-on)
04. Zapraszam (feat. Eneka)
05. Odeszła (feat. Dekim)
06. Diagnoza (feat. eXo & Dr J)
07. Stałe fragmenty (feat. Junes & Dj Tabakkake)
08. Powrót do domu 2 (feat. Klasiik)
09. Toksyczne myśli (feat. Kada & eXo)
10. College love (feat. Nika, Zaginione Bity & Puoć)
11. Outro
Bonus track: eXo - Wracam (ZLN Remix)

Pobierz:
http://www.sendspace.pl/file/d1c48f1b15d468924f6ac29
lub
http://wyslijplik.pl/download.php?sid=W8536MpA
wiesz jak jest zajawka mam moc jak trotyl
jeden lubi browar. drugi jak mu śmierdzą stopy.

[Artykuł] Dobry rap to punk rock, nie ma go w radio
[Recenzja] Keith Murray – The Most Beautifullest Thing in This World
Awatar użytkownika
rymas
Ogarnia
Ogarnia

Miejscowość: zDolnyŚląsk/DDZ
Propsy: 9

Re: eXo - Muzycznie w międzyczasie (2010)

Postprzez pawlikwrk » 23 Lut 2010, 21:43

"Intro" - dość ciekawy pomysł, momentami w miarę śmieszne teksty. ;)
"Ostrzegamy" - świetna tematyka utworu, momentami z humorem, ale niestety temat do śmiechu nie jest.
"Bo niebawem będziemy razem szczać kucając" - trafione podsumowanie tego wszystkiego. Fajny bit.
"Przekornie" - takie bezpłciowy kawałek, tematyka strasznie oklepana, a wersy nic odkrywczego. Jedynie bit się wyróżnia.
"Zapraszam" - ciekawy, dosyć innowacyjny temat kawałka. Fajne wersy, na pewno wrócę do tego. Po raz kolejny dobry bit.
"Odeszła" - tytuł mówi wszystko, temat oklepany w chuj. Ale teksty dosyć ciekawe, nie jest monotematycznie. Pasujący bit.
"Diagnoza" - Jimson robiący za lekarza. :wink: Ciekawy koncept na kawałek, tylko za krótki zdecydowanie.
"Stałe fragmenty" - świetny kawałek Junesa, jeden z lepszych, jakie od niego słyszałem, no i fajny koncept opisywania przez pryzmat sportów. Póki co najlepszy bit.
"Powrót do domu" - jak Klasiika fajnie się słucha na mixtejpie, to tutaj średnio w chuj, nie podszedł mi ten kawałek zbytnio.
"Toksyczne myśli" - ciekawy tekst, no i nic poza tym się nie wyróżnia kawałek. W bicie fajny werbel.
"Collage love" - Dobra zwrotka Puocia i fajny bit.
"Outro" - słyszałem już takie kawałki na niemal każdej płycie, ale fajnie posłuchać, czasami motywuje.
"Wracam" - ten sam kawałek co wyżej, ale bit dużo lepszy.
Podsumowując, płytę warto sprawdzić choćby dla kawałków Radosnego i Junes, świetne są.
Bity, mimo, iż dobre, ewidentnie słychać, że wszystkie robione na tym samym patencie, trochę się zlewają ze sobą.
"Po pierwsze dla siana, drugie dla floty"

http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=6416888

Image
Awatar użytkownika
pawlikwrk
Ogarnia
Ogarnia

Propsy: 15

Re: eXo - Muzycznie w międzyczasie (2010)

Postprzez rymas » 15 Mar 2010, 13:12

genialna płytka ;) biciki dobre, lajtowy klimat, dobrzy goscie. polecam ten projekt!
az dziwne ze tak male zainteresowanie.
wiesz jak jest zajawka mam moc jak trotyl
jeden lubi browar. drugi jak mu śmierdzą stopy.

[Artykuł] Dobry rap to punk rock, nie ma go w radio
[Recenzja] Keith Murray – The Most Beautifullest Thing in This World
Awatar użytkownika
rymas
Ogarnia
Ogarnia

Miejscowość: zDolnyŚląsk/DDZ
Propsy: 9

Wróć do Polski

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 0 gości