Welcome! Anonymous

Familia H.P. - Mam to we krwi (2009)

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.

Familia H.P. - Mam to we krwi (2009)

Postprzez rymas » 05 Mar 2010, 23:42

Image

FAMILIA H.P. przypomina się słuchaczom i prezentuje darmową EP'kę "Mamy To We Krwi", będącą również zajawką pełnego czwartego albumu zespołu, który ukaże się oficjalnie na początku jesieni. Udostępniony materiał to trzy całkowite premiery: dynamiczny, osiedlowy numer tytułowy "Mamy to we krwi" na bicie BobAir'a; świetną produkcję O.S.T.R.'a z konkretnym przekazem "Za wcześnie umierać" oraz kolaborację z pochodzącym z Rochester i działającym w NYC, doskonale znanym w amerykańskim undergroundzie raperem Emilio Rojas'em pt."Za zamkniętymi drzwiami". Pozostałe tracki to kawałek "42" nagrany specjalnie dla akcji "Eudezet Projekt" oraz numer do nielegalnego filmu o street stunt bike "Killing the streets" - wersja blend do bitu Ill Bill'a "White Nigger". Scratch'ami zajął się DJ Cube.

01. "Mamy To We Krwi"
02. "Za Wcześnie By Umierać"
03. "Za Zamkniętymi Drzwiami" (feat. Emilio Rojas)
04. "42"
05. "Killing The Streets" (blend na Ill Bill "White N****r")

Całkiem fajna epka, nie ma slabego numeru na niej... przyzwoity material.
wiesz jak jest zajawka mam moc jak trotyl
jeden lubi browar. drugi jak mu śmierdzą stopy.

[Artykuł] Dobry rap to punk rock, nie ma go w radio
[Recenzja] Keith Murray – The Most Beautifullest Thing in This World
Awatar użytkownika
rymas
Ogarnia
Ogarnia

Miejscowość: zDolnyŚląsk/DDZ
Propsy: 9

Wróć do Polski

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 0 gości