filmy animowane
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
filmy animowane
wiadomo wszystko się zaczęło od toy story. teraz co rok mamy po 3-4 produkcje tego typu. i naprawdę bardzo mało jest nawet 'średnich' filmów animowanych a niektóre przecież stały się już klasykami jak właśnie toy story, shrek, ratatuj itd. a to co robi w ostatnich czasach pixar to przecież arcydzieła (wall-e)
Re: filmy animowane
Nom
Ja lubię filmy animowane
Pamiętam jak byłam mała to oglądałam Toy Story ;D Ostatnio też oglądałam Wall-e z młodszą siostrą. Fajne i z przesłaniem 
Kochaj albo rzuć, dokonaj albo gin
Cokolwiek czynić masz czyń
Te sentencje jak hymn grają wnętrzem mym
Pomimo dezaprobaty min
Cokolwiek czynić masz czyń
Te sentencje jak hymn grają wnętrzem mym
Pomimo dezaprobaty min
Włatcy Móch zdecydowanie biją na łeb te wszystkie zachodnie produkcje
Ale też animacja polska jest na coraz lepszym poziomie. Znalazłem w sieci ostatnio taki filmik, naprawdę niezły:
http://www.youtube.com/watch?v=c-BKX5MuejY
http://www.youtube.com/watch?v=c-BKX5MuejY
- belfer
- Początkujący

po pierwsze mi chodziło o filmy a nie o seriale bo bym wymienił south park czy family guy albo też the simpsons.
poza tym WŁADCY MÓCH ?? nigga please przecież to żenada przesycona debilizmem ocierając się o tragiczne poczucie humoru
poza tym WŁADCY MÓCH ?? nigga please przecież to żenada przesycona debilizmem ocierając się o tragiczne poczucie humoru
Trio z Belleville, choć nie jest to żadna komedyjka w stylu Shreka :)
A mad rhyme, for mad times, that's what's up! Like James Brown I'm sayin it loud, am I loud enough?
-

lady_quas - Ogarnia

- Miejscowość: Silesia
- Propsy: 22
Belfer, fajna ta animacja. Podobają mi się zwłaszcza te fragmenty z malowaniem grafiti.
WM ma tam jakiś swój styl i czasami bywa śmieszne. Pamiętam jak pierwszy raz się natknęłam na to to obejrzałam ciurkiem prawie wszystko co było. Potem jakoś przestało mnie bawić, teraz byłoby mi szkoda wręcz czasu na to.
WM ma tam jakiś swój styl i czasami bywa śmieszne. Pamiętam jak pierwszy raz się natknęłam na to to obejrzałam ciurkiem prawie wszystko co było. Potem jakoś przestało mnie bawić, teraz byłoby mi szkoda wręcz czasu na to.
- Pomyłka
- Początkujący

Rango i Król lew:D
- Kr0ki3tt
- Początkujący

Tylko Jez Jerzy i Ziomek 
- savas
- Wkręca się

8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Czytałem, oglądałem, polecam
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości