Welcome! Anonymous

[film] Gran Torino

"Inny świat zamknięty między okładkami, znaki, które stają się znaczeniami, a ja ślinię palce i przeglądam, włączam oczy i pochłaniam litery, kropki, znaki zapytania "

Moderatorzy: Hax, Kondzik

[film] Gran Torino

Postprzez The Old Samurai » 10 Lut 2010, 12:02

Wiele osób jęczało na ten film. Mi osobiście się bardzo spodobał. 9/10
Jaki raper - tacy fani ...

"Jestem za paleniem kościołów i stanowczo uważam, że powinno być ich coraz więcej"
Awatar użytkownika
The Old Samurai
Ogarnia
Ogarnia

Propsy: 2

Re: [film] Gran Torino

Postprzez smackey » 11 Lut 2010, 00:20

ciekawe kto bo chyba nie krytycy chyba, że mówisz o swoich kolegach-filmoznawcach. nominacja do złotych globów i jak znam życie z jedna conajmniej do oscara to pewnie też jęczenie. film wiadomo, że najwyższych lotów. wspaniała reżyseria i zdjęcia. clint mimo swojego wieku nadal potrafi zagrać twardziela co raczej się ceni ;) historia może nie jest jakoś niesamowicie wyszukana ale wzrusza co ważne ;) również daje 9/10
Awatar użytkownika
smackey
Moderator

Propsy: 9

Postprzez Sąsiad » 11 Lut 2010, 14:57

Oklepana historia w najlepszym wydaniu chyba jakie oglądałem. Było wiadomo jak to się skończy, ale i tak mi się podobało. Teksty momentami miazga! 8+/10 ;]
Sąsiad
Początkujący
Początkujący

Miejscowość: Zielona Góra
Propsy: 3

Postprzez The Old Samurai » 11 Lut 2010, 15:23

smackey napisał(a):ciekawe kto bo chyba nie krytycy chyba, że mówisz o swoich kolegach-filmoznawcach. nominacja do złotych globów i jak znam życie z jedna conajmniej do oscara to pewnie też jęczenie. film wiadomo, że najwyższych lotów. wspaniała reżyseria i zdjęcia. clint mimo swojego wieku nadal potrafi zagrać twardziela co raczej się ceni ;) historia może nie jest jakoś niesamowicie wyszukana ale wzrusza co ważne ;) również daje 9/10

Nie próbuj zaczynać dyskusji kto co powiedział, nie nie byli to moi koledzy a parę branżowych gazet i portali, dobranoc :twisted:
Jaki raper - tacy fani ...

"Jestem za paleniem kościołów i stanowczo uważam, że powinno być ich coraz więcej"
Awatar użytkownika
The Old Samurai
Ogarnia
Ogarnia

Propsy: 2

Postprzez smackey » 12 Lut 2010, 11:53

hahah, nie no ciekaw jestem które 'branżowe gazety' i portale ? powiedz proszę (najlepiej jeszcze jak byś tego krytyka z nazwiska wymienił)
ps.
http://www.imdb.com/title/tt1205489/ (85 miejsce wsród wszystkich filmów i 108tys głosujących)
http://esensja.pl/film/filmy/obiekt.htm ... iektu=3814 - na esensji(najlepszy portal gdzie można poczytać o filmach - też jadą ostro)

Autor postu otrzymał propsa
Awatar użytkownika
smackey
Moderator

Propsy: 9

Postprzez karola » 26 Lut 2010, 15:35

Super film:D
karola
Początkujący
Początkujący

Postprzez ziool-o » 27 Lut 2010, 15:11

nie chcialem ogladac tego filmu bo myslalem ze to jakas nuda, obejzalem wczoraj i moge go kazdemu polecic
ziool-o
Początkujący
Początkujący

Propsy: 1

Wróć do Czytałem, oglądałem, polecam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości