Przyjemne słonko, bujająca głową muzyka, atmosfera międzynarodowej integracji, schłodzone piwko, jeziorka... legalne ziółko... Wyobrażacie sobie taki raj na ziemi? Co najlepsze, jest on w Waszym bliskim zasięgu: w weekend 18-20 sierpnia 2011 r.. na terenie dawnego lotniska w czeskim Hradec Králové odbędzie się jubileuszowa dziesiąta już edycja międzynarodowego festiwalu Hip Hop Kemp. Najbardziej muzyczna forma wyluzowanych wakacji przyciągnie po raz kolejny ponad 20 000 uczestników, wśród których nie może zabraknąć żadnego fana pozytywnego wypoczynku i czarnych brzmień.
Lista artystów, którzy wystąpią podczas tegorocznej, jubileuszowej edycji festiwalu HIP HOP KEMP znajduje się TUTAJ.
[18-20.08.2011] Hip Hop Kemp 2011 - Hradec Hralove
Regulamin forum
UWAGA!!!
Nazwa tematu dotycząca konkretnej imprezy powinna wyglądać następująco:
DD/MM/RRRR - Nazwa imprezy [Miasto]
UWAGA!!!
Nazwa tematu dotycząca konkretnej imprezy powinna wyglądać następująco:
DD/MM/RRRR - Nazwa imprezy [Miasto]
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Re: [18-20.08.2011] Hip Hop Kemp 2011 - Hradec Hralove
zawsze coś wypadało, albo nie było większej zajawki żeby jechać. Teraz w końcu jest z kim i planuje się pojawić
więc widzimy się!
-

Hax - Administrator

- Miejscowość: Żagań
- Propsy: 19
Nie no choćby chuj na chuju w tym roku muszę jechać. Ogólnie zbieram się do tego już ładnych kilka lat ale zawsze coś innego mi wypadło, że nie miałem albo czasu albo przepiłem siano. No ale teraz już się zaparłem i jadę. Jak ktoś stąd będzie to zajebiście - zawsze będzie można się na jakiegoś browara ustawić.
No ale mam wrażenie jakby te forum jakby to napisać - trochę "umarło". Bo odkąd się zalogowałem nie było nikogo prócz mnie. Ale oby się to zmieniło - bo z tego co widzę to dość konkretnie tutaj.
No ale mam wrażenie jakby te forum jakby to napisać - trochę "umarło". Bo odkąd się zalogowałem nie było nikogo prócz mnie. Ale oby się to zmieniło - bo z tego co widzę to dość konkretnie tutaj.
Każdy prowadzi swój prywatny...

Mówię to co myślę milczę jeśli czegoś nie wiem
To mój osobisty sukces i owoc wiary w siebie.

Mówię to co myślę milczę jeśli czegoś nie wiem
To mój osobisty sukces i owoc wiary w siebie.
-

Jihad - Początkujący

- Miejscowość: Świebodzin/Poznań
jeżeli chodzi o forum, to zapraszam do tego tematu: powrot-forum-t1413.html , czekamy na wasze sugestie, pomysły, bo mamy potencjał i trzeba go wykorzystać.
-

Hax - Administrator

- Miejscowość: Żagań
- Propsy: 19
Białas, Bonson, Oxon, Bisz, Leh, Śliwa, Hryta, Flint, Green, Cira - Polski Hymn Hip Hop Hemp (2011)
Odsłuch: http://www.youtube.com/watch?v=kHgQmsb_s24
Odsłuch: http://www.youtube.com/watch?v=kHgQmsb_s24
' kciuk w górę TEJ, to moja druga ksywa,
pokochaj życie tak jak Mafia Syntetyczna! '
pokochaj życie tak jak Mafia Syntetyczna! '
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości