Welcome! Anonymous

Hiphopowcy w LesznoTV

"Widziałeś żeby ktoś jakąś fruzie zauroczył swoją depresją?"

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Re: Hiphopowcy w LesznoTV

Postprzez Sqbi » 13 Lut 2010, 02:12

Boli mnie to że muszę z tymi "debilami" dzielić ulice miasta, poza tym co wygadują Krecik i banda na filmiku co jest kompletną żenadą , Naszemu miasto została przypięta zła łatka, którą inni muszą naprawiać. Ludzie jadą ich z każdej strony(zgadzam się) ale dlaczego, twierdzą że całe miasto takie jest? Już nie wspomnę jak często goszcząc w innym mieście musiałem tłumaczyć, że jak i w Lesznie tak w każdym innym mieście są ludzie dla których Rap to Ameryka czy Afryka a Hip-Hop to Polska. Sprawa stara a wciąż w obiegu, straszne:P, Poza tym że wyklęła ich cała Polska wyklęło ich rodzinne miasto. Taki los, dezerterów bez wiedzy :) :evil:
Awatar użytkownika
Sqbi
Początkujący
Początkujący

Postprzez rlk120 » 13 Lut 2010, 16:50

"Hip-hop to muzyka wywodząca się z Polski, chodzi w niej o przekaz a w rapie o ruszanie ręką :P "

Przecież jakby moja mama to usłyszała toby się dopiero nadowiadywała ciekawostek.
Awatar użytkownika
rlk120
Wkręca się
Wkręca się

Postprzez KrZ » 14 Lut 2010, 20:51

Stare...kiedyś się zastanawiałem czy to nie jest fake, tak, o - zrobione dla beki.
Niestety chyba jednak nie... Sam w wieku 8 lat myślałem, że "rap to taki ostry jest bardzej, a hiphop to bardziej Tede".
Na szczęście miałem paru znajomych...no i nie bałem się zapytać... :D Ale różnica miedzy 8-latkiem a nimi wydaje mi się, że jest spora...

Szkoda mi ich...tak samo jak wielu innych...Niestety, my możemy tylko współczuć : (
Awatar użytkownika
KrZ
Wkręca się
Wkręca się

Propsy: 1

Poprzednia

Wróć do Humor

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości