Hiphopowcy w LesznoTV
13 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Hiphopowcy w LesznoTV
Boli mnie to że muszę z tymi "debilami" dzielić ulice miasta, poza tym co wygadują Krecik i banda na filmiku co jest kompletną żenadą , Naszemu miasto została przypięta zła łatka, którą inni muszą naprawiać. Ludzie jadą ich z każdej strony(zgadzam się) ale dlaczego, twierdzą że całe miasto takie jest? Już nie wspomnę jak często goszcząc w innym mieście musiałem tłumaczyć, że jak i w Lesznie tak w każdym innym mieście są ludzie dla których Rap to Ameryka czy Afryka a Hip-Hop to Polska. Sprawa stara a wciąż w obiegu, straszne:P, Poza tym że wyklęła ich cała Polska wyklęło ich rodzinne miasto. Taki los, dezerterów bez wiedzy

-

Sqbi - Początkujący

"Hip-hop to muzyka wywodząca się z Polski, chodzi w niej o przekaz a w rapie o ruszanie ręką
"
Przecież jakby moja mama to usłyszała toby się dopiero nadowiadywała ciekawostek.
Przecież jakby moja mama to usłyszała toby się dopiero nadowiadywała ciekawostek.
-

rlk120 - Wkręca się

Stare...kiedyś się zastanawiałem czy to nie jest fake, tak, o - zrobione dla beki.
Niestety chyba jednak nie... Sam w wieku 8 lat myślałem, że "rap to taki ostry jest bardzej, a hiphop to bardziej Tede".
Na szczęście miałem paru znajomych...no i nie bałem się zapytać...
Ale różnica miedzy 8-latkiem a nimi wydaje mi się, że jest spora...
Szkoda mi ich...tak samo jak wielu innych...Niestety, my możemy tylko współczuć : (
Niestety chyba jednak nie... Sam w wieku 8 lat myślałem, że "rap to taki ostry jest bardzej, a hiphop to bardziej Tede".
Na szczęście miałem paru znajomych...no i nie bałem się zapytać...
Szkoda mi ich...tak samo jak wielu innych...Niestety, my możemy tylko współczuć : (
13 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości