01. Mówię... 2
02. Dla mojego osiedla
03. Życie, które mnie wybrało
04. Jestem raperem
05. Jesteś z nami?
06. Nie wiem jak to będzie (gościnnie: Derk)
07. Prawda i punchline (gościnnie: Zeus)
08. Od najmniejszych...
09. Pomódl się za mnie
10. Proszę, chodź
11. Brudny funk (gościnnie: Dusza)
12. Usłysz krzyk
13. Zatrzęsie się Teofka (gościnnie: Podły)
14. Milion kilometrów
muzyka, mix : Zeus
Joteste - Życie Które Mnie Wybrało (2008)
Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Joteste - Życie Które Mnie Wybrało (2008)
'' mam więcej pomysłów niż wody ma basen''
-

Cyprian - Wkręca się

Re: Joteste - Życie Które Mnie Wybrało (2008)
płyta do pobrania na blogu pierwszego miliona http://pierwszymilionlodz.blogspot.com/
Chciałem wrzucić okladke ale nie prazy nie wiem dlaczego wyskakuje ''Nie udało się wgrać załącznika do ./files/350_cf18bef4062bf3c40a0edeccce230580'' i tak mam za kazdym razem.
Chciałem wrzucić okladke ale nie prazy nie wiem dlaczego wyskakuje ''Nie udało się wgrać załącznika do ./files/350_cf18bef4062bf3c40a0edeccce230580'' i tak mam za kazdym razem.
'' mam więcej pomysłów niż wody ma basen''
-

Cyprian - Wkręca się

2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości