Welcome! Anonymous

Kankick - Beautiful - Opus Of Love Deeper Than Flesh 1&2

"Funk, jazz, hardcore, elektro i ska, uświadomiły mi skąd jest rap gra"

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.

Kankick - Beautiful - Opus Of Love Deeper Than Flesh 1&2

Postprzez cZm » 07 Lut 2010, 22:10

ImageImage

2 limitowane albumy jednego z najciekawszych producentow z Oxnard - Kankick'a już 5 marca trafia do sklepow za sprawa sklepu hhv.de. Kazda wydana zostanie w ilosci zaledwie 500szt! (w zasadzie to juz norma jesli chodzi o plyty Kanzulu). Pozostaje czekac na sample ;)
Audycja BLACK ESSENCE w każdy piątek od 20:00 - 22:00 @ RadioGlob.pl
Awatar użytkownika
cZm
Wkręca się
Wkręca się

Miejscowość: am Stadt
Propsy: 10

Re: Kankick - Beautiful - Opus Of Love Deeper Than Flesh 1&2

Postprzez Mailo » 09 Lut 2010, 13:18

kankick aka kuzyn madliba...słyszałem już go kilka lat temu i całkiem ciekawie sie prezentowała jego muzyka
Awatar użytkownika
Mailo
Początkujący
Początkujący

Miejscowość: wieś pod Krakowem
Propsy: 1

Re: Kankick - Beautiful - Opus Of Love Deeper Than Flesh 1&2

Postprzez BAMBONERKA » 15 Cze 2011, 16:16

jaki sampling! gdzieś tam wertowałam kiedyś jego tracki, na dniach odświeżyła mi się pamięć i odpaliłam parę kawałków. A znalazłam go dzięki Declaime'owi w sumie, bardzo bardzo sycące bity. kapiące wręcz.
BAMBONERKA
Początkujący
Początkujący

Miejscowość: KOŹLINY!

Wróć do Inna muzyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości