KRS ONE i DJ Premier rozpoczęli pracę nad wspólnym albumem, który ma ukazać się jeszcze w tym roku. Płyta pt. "Return Of The Boom Bip" ma być kontynuacją debiutanckiego solowego albumu KRS ONE'a "Return of the Boom Bap" (1993), na którym równie w dużym stopniu udzielił się DJ Premier (wyprodukował bity do: KRS-One Attacks, Outta Here, Mortal Thought, I Can't Wake Up, P" Is Still Free, Higher Level ).
źródło: hiphopdx.com
KRS-One & DJ Premier - "Return Of The Boom Bip" (2010)
Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Re: KRS-One & DJ Premier - "Return Of The Boom Bip" (2010)
czekam, KRS 1, jeden z najlepszych
- Maxior
- Początkujący

:O będzie kozak ! śledzę trochę zagraniczne stronki i nie widziałem tego
Dzięki za info 
- TRAY_SCA
- Początkujący

osz kurcze.
Kosmitą jestem i nic co obce nie jest mi obce.
Who's that riding in the sun?
Who's the man with the itchy gun?
Who's the man who kills for fun?
Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad.
Who's that riding in the sun?
Who's the man with the itchy gun?
Who's the man who kills for fun?
Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad.
-

Alien - Moderator
- Miejscowość: Zielona Góra
kurde krs one słucham z przerwami ja wiem, od początku lat 90-tych....90% moich znajomych hejtuje, neguje jego podejście do kilku rzeczy, ale według mnie jedna z ciekawszych postaci w światowym rapie....
-

piotreka83 - Początkujący

- Miejscowość: Tuplice
dawać to jak najszybciej !
-

Andrew - Wkręca się

- Miejscowość: Tarnobrzeg
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości