Welcome! Anonymous

La Coka Nostra - A Brand You Can Trust

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.

Re: La Coka Nostra - A Brand You Can Trust

Postprzez boombidi » 08 Mar 2010, 13:53

Sprzedawca Marzeń napisał(a):Najlepszy featuring nagrał Snoop i Bun B z UGK. Tak przy okazji warto wspomnieć, że dostali mega tłuste bity do swoich nawijek.

Płyta na 5+.

Z pierwszym się zgadzam z drugim już nie - płyta naprawdę dobra, ale nie całościowo, niektóre kawałki wcale nie zapadły mi w pamięć. Wiadomka że jest parę takich bangerów które łeb urywają i że mieszanie staroszkolnych brzmień i nawijki panów z LCN z nowoczesnymi podkładami to pro opcja ale i tak dałbym płycie max 5 bez plusika ;]
Awatar użytkownika
boombidi
Administrator
Administrator

Propsy: 2

Re: La Coka Nostra - A Brand You Can Trust

Postprzez Szakal » 28 Mar 2010, 20:49

Płytka stosunkowo "świeża", ale już na dzień dzisiejszy mogę uznań tą płytkę jako klasyk. Większość tracków mi się podoba, ale najbardziej wyróżniają się Bloody Sunday (feat. Big Left & Sen Dog) i Bang Bang (feat. Snoop Dogg). Jaram się i jestem pewny, że jeszcze na długo ta płytka zagości w moich głośnikach!
STRONKA DLA WSZYSTKICH FANÓW SŁONIA (WSRH)

http://www.slonwsrh.pl/
Szakal
Początkujący
Początkujący

Miejscowość: JGA

Poprzednia

Wróć do Zagraniczny

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości