Jeśli chodzi o moje zdanie, to zasmuciłem się kiedy Arsenal odpadł grając z Barcą. Mecz na Emirates to było coś, dawno nie widziałem takiego meczu, rewanż nudny, bo bramki się sypały jak łupież. Ale ogólnie, to też ciekawie nawet, bo w tym roku nie ma ani jednego angielskiego klubu w półfinale, co mnie zdziwiło. Myślałem, że United pójdzie dalej, ale widocznie się myliłem. Jeśli chodzi o mojego faworyta w tej chwili, to Barca moim zdaniem zgarnie znowu LM. A jeśli chodzi o faworyta, któremu będę kibicował zawsze, to tylko Arsenal.
Liga Mistrzów.
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Liga Mistrzów.
Jacy wasi faworyci, i jaka waszym zdaniem jest tegoroczna Liga Mistrzów?
Jeśli chodzi o moje zdanie, to zasmuciłem się kiedy Arsenal odpadł grając z Barcą. Mecz na Emirates to było coś, dawno nie widziałem takiego meczu, rewanż nudny, bo bramki się sypały jak łupież. Ale ogólnie, to też ciekawie nawet, bo w tym roku nie ma ani jednego angielskiego klubu w półfinale, co mnie zdziwiło. Myślałem, że United pójdzie dalej, ale widocznie się myliłem. Jeśli chodzi o mojego faworyta w tej chwili, to Barca moim zdaniem zgarnie znowu LM. A jeśli chodzi o faworyta, któremu będę kibicował zawsze, to tylko Arsenal.
,,...hip-hop zmienił moje życie"
-

vason - Początkujący

- Miejscowość: Wola Raniżowska
Re: Liga Mistrzów.
HALA MADRID!! BARCA DO BARAKOW!
Kosmitą jestem i nic co obce nie jest mi obce.
Who's that riding in the sun?
Who's the man with the itchy gun?
Who's the man who kills for fun?
Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad.
Who's that riding in the sun?
Who's the man with the itchy gun?
Who's the man who kills for fun?
Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad.
-

Alien - Moderator
- Miejscowość: Zielona Góra
wydaje mi sie ze w finale bedzie bayer z bara , licze na barce ale nie zdziwie sie jak bayer wygra
'' mam więcej pomysłów niż wody ma basen''
-

Cyprian - Wkręca się

No Barca ma lipę, bo przegrała z Interem, ale zobaczy się jak zagrają u siebie.
,,...hip-hop zmienił moje życie"
-

vason - Początkujący

- Miejscowość: Wola Raniżowska
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości