Welcome! Anonymous

Looptroop Rockers

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.

Re: Looptroop Rockers

Postprzez Pietras » 13 Lut 2010, 18:06

boombidi napisał(a):
Pietras napisał(a):przyznam sie bez bicia ze slyszalem tylko fort europa i good things. obie swietne, ale chyba fort europa wlasnie bardziej lubie. nienawidze porownywac albumow, nie zmuszajcie mnie. slyszalem jeszcze long distance runner, ale nie za bardzo mi sie spodobala ta plyta. poza genialnym "these walls dont lie"

:ugeek: dostałeś właśnie odgórny nakaz zapoznania się przynajmniej z The Struggle Continues i producencką Płytą Embee "Tellings From Solitaria" ;] Modern Day City Symphony dużo cięższa w odbiorze jest ;)

jak moglem zapomniec?!?!?!

embee for president, a jak.
Pietras
Moderator

Propsy: 2

Postprzez boombidi » 13 Lut 2010, 18:34

lady_quas napisał(a):to embee+cosmic?
Trafił nam sie LTR Prychofan hehe, propsy! :)

ano ano embee plus cosmic czyli to co w Looptroopie najciekawszego, szkoda że w sumie tylko dwa single (kozackie), nie żebym uważał że Promoe czy Supreme są słabi czy cuś.

A że psyhofan - chyba tak, pamiętam jak przemokłem na koncercie LTR w hradec kralove ;p

Byłem też swego czasu zamieszany w polską stronę Looptroop Rockers ale niestety inicjatywa upadła po niecałym roku :(
Awatar użytkownika
boombidi
Administrator
Administrator

Postprzez lady_quas » 15 Lut 2010, 00:22

to ją reaktywuj! :)
A mad rhyme, for mad times, that's what's up! Like James Brown I'm sayin it loud, am I loud enough?
Awatar użytkownika
lady_quas
Ogarnia
Ogarnia

Miejscowość: Silesia
Propsy: 22

Postprzez boombidi » 15 Lut 2010, 11:44

lady_quas napisał(a):to ją reaktywuj! :)

z chęcią niestety sam nie posiadam czasu na tyle żeby prowadzić serwis, z chęcią reaktywowałbym go gdyby znalazły się osoby które realnie chciałyby śledzić nowości związane z zespołem i miałyby zajawkę na prowadzenie tego ;)

niestety domena nie była przedłużana i ... przepadła :) ale myślę że pod innym adresem bylibyśmy w stanie to ogarnąć ;)
Awatar użytkownika
boombidi
Administrator
Administrator

Postprzez lady_quas » 15 Lut 2010, 11:54

A szukałeś kogoś? Nie wierzę, że nie dasz rady znaleźć kilku osób, które by się za to wzięły, ja rozumiem ze w 40 milionowym kraju nie ma 11 panów, którzy umieją w piłkę grać, ale na serwis o LTR ktoś na pewno się pokusi, szczególnie, że są oni dużo bardziej popularni niż kiedyś, no i to przecież kozak pomysł jest!!! ;-)
A mad rhyme, for mad times, that's what's up! Like James Brown I'm sayin it loud, am I loud enough?
Awatar użytkownika
lady_quas
Ogarnia
Ogarnia

Postprzez boombidi » 15 Lut 2010, 11:58

lady_quas napisał(a):A szukałeś kogoś? Nie wierzę, że nie dasz rady znaleźć kilku osób, które by się za to wzięły, ja rozumiem ze w 40 milionowym kraju nie ma 11 panów, którzy umieją w piłkę grać, ale na serwis o LTR ktoś na pewno się pokusi, szczególnie, że są oni dużo bardziej popularni niż kiedyś, no i to przecież kozak pomysł jest!!! ;-)

też tak kiedyś myślałem - ale nie udźwignęliśmy ;p na to trzeba mieć czas naprawdę a jakoś średnio u mnie z nim ;)
Awatar użytkownika
boombidi
Administrator
Administrator

Postprzez lady_quas » 25 Lut 2010, 22:58

Słucham właśnie drugiego (?) albumu LTR i bezapelacyjnie zwracam Ci honor - The Struggle Continues jest nieporównywalnie lepszy od Fort Europa! Przecież to oczywiste, ja co ja sobie wtedy myślałam? :-)
Awatar użytkownika
lady_quas
Ogarnia
Ogarnia

Postprzez boombidi » 26 Lut 2010, 08:33

lady_quas napisał(a):Słucham właśnie drugiego (?) albumu LTR i bezapelacyjnie zwracam Ci honor - The Struggle Continues jest nieporównywalnie lepszy od Fort Europa! Przecież to oczywiste, ja co ja sobie wtedy myślałam? :-)

teraz już znasz zasadę "boomski ma zawsze rację"*

*poza sytuacjami kiedy boomski racji nie ma
Awatar użytkownika
boombidi
Administrator
Administrator

Postprzez lady_quas » 16 Maj 2010, 20:01

Looptroop Rockers & Timbuktu - Guru RIP, czyli Tribute to Keith Elam, genialne :)
http://www.youtube.com/watch?v=K-LFvdtCBSg
Awatar użytkownika
lady_quas
Ogarnia
Ogarnia

Poprzednia

Wróć do Zagraniczny

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości