Welcome! Anonymous

Molesta Ewenement - Molesta i kumple (2008)

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.

Molesta Ewenement - Molesta i kumple (2008)

Postprzez Hax » 26 Gru 2009, 20:17

Image

Tracklista:
1 Moi Kumple - Intro
2 Nikt I Nic
3 Pakuj Mandzur - Skit
4 Wszystko Wporzo
5 Do Utraty Tchu
6 Uwaga
7 Mowie Nie
8 Martwie Sie
9 Poczta - Skit
10 Tu Jest Tak
11 Tych Kilka...
12 Kiedy Spisz...
13 Czasem
14 Na Wszelki Wypadek
15 W Szufladzie
16 Inspiracje
17 Lubie Sie Wloczyc
18 DJ.B Track
Awatar użytkownika
Hax
Administrator
Administrator

Miejscowość: Żagań
Propsy: 19

Re: Molesta Ewenement - Molesta i kumple (2008)

Postprzez K1X » 04 Lut 2010, 19:21

Klasyka gatunku, towar obowiązkowy każdego słuchacza który lubi styl uliczny mieszany z zajebistymi bitami i wyrównanym flow każdego z członków Molesty.
K1X
Początkujący
Początkujący

Re: Molesta Ewenement - Molesta i kumple (2008)

Postprzez pawlikwrk » 23 Lut 2010, 21:47

Zajebista płyta, Molesta to dla mnie zaraz po WSP najlepszy skład uliczny, chociaż tą płytą odbiegają od tego schematu. Kosi na "Inspiracjach" dał takie zwroty, że do tej pory nie mogę wyjść z podziwu.
Każdy kawałek, każdy gość daje rade, nawet Fu, którego nigdy za specjalnie nie trawiłem dał bardzo dobrą zwrotkę. Molesta to dla mnie zawsze dobra marka, udowodnili to zarówno wydając stricte uliczne płyty kiedyś, jak i ostatnie dwie płyty. Każdej mogę słuchać od a do z i jest dla mnie zajebista. Chociaż trzeba przyznać, że Włodi zdecydowanie odstaje poziomem od reszty i gdyby nie on, wątpię, czy aż tak jarałbym się Molestą.
"Po pierwsze dla siana, drugie dla floty"

http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=6416888

Image
Awatar użytkownika
pawlikwrk
Ogarnia
Ogarnia

Propsy: 15

Wróć do Polski

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości