Welcome! Anonymous

Mrokas - Mrok W Mieście (2011)

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.

Mrokas - Mrok W Mieście (2011)

Postprzez Koval » 01 Sie 2011, 22:40

Z oficjalnych źródeł wiadomo iż długo wyczekiwany album MROKAS'a z Aifam MROK W MIEŚCIE będzie miał swoją premierę w wrześniu 2011r! Album ukaże się nakładem Unhuman Familia.

http://www.youtube.com/watch?v=__xwRx48 ... r_embedded

Mrokas oraz Unhuman Familia zapraszają do obejrzenia najnowszego teledysku promującego album „Mrok w mieście".
"Świat jest nasz" to utwór Mrokasa z gościnnym udziałem Shellera! Wartswę muzyczną przygotował Julas, a skrecze Dj Show.
Wielkie dzięki dla grupy 4zero4 za wkład włożony w prace nad teledyskiem!

Przypominamy, że płyta Mrokasa ukaże się na przełomie lata i jesieni tego roku. Wypatrujcie tego materiału!

Miłego oglądania, pamiętajcie Świat jest Wasz!
' kciuk w górę TEJ, to moja druga ksywa,
pokochaj życie tak jak Mafia Syntetyczna! '
Awatar użytkownika
Koval
Wkręca się
Wkręca się

Miejscowość: Poznań
Propsy: 3

Re: Mrokas - Mrok W Mieście (2011)

Postprzez thebil » 03 Sie 2011, 11:38

Mrokas to nie to co Paluch ale płyta mam nadzieję, że będzie dobra i nie będzie przerostu formy nad treścią. Kawałek z Shelką dobry, bit jak dla mnie przyjemny, refren mi nie siedzi jakoś.
thebil
Początkujący
Początkujący

Postprzez Czacha » 03 Sie 2011, 13:13

Zapowiada się ciekawy materiał. Napewno sprawdzę.
Jest jedna rzecz dla której warto życ HIP HOP!
Awatar użytkownika
Czacha
Początkujący
Początkujący

Propsy: 1

Postprzez Koval » 13 Sie 2011, 09:33

"siemanko! Prosto i na bardzo na temat! już w drugiej połowie sierpnia ukaże się mój drugi teledysk do płyty MROK W MIEŚCIE. Zobrazowany został kawałek pod tytułem: NIĆ ARIADNY z gościnnym udziałem takich zacnych osobistości jak Kaczor i Waber! Data premiery albumu niebawem! MROK W MIEŚCIE wrzesień 2011 !"

Czekam :)
' kciuk w górę TEJ, to moja druga ksywa,
pokochaj życie tak jak Mafia Syntetyczna! '
Awatar użytkownika
Koval
Wkręca się
Wkręca się

Propsy: 3

Wróć do Polski

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości