Dzięki za opinie na temat mojego artykułu, myślałem, że będzie dużo gorzej odebrany. Jednak nauka pani w gimnazjum od polskiego nie poszła na marne, przez trzy lata technikum się nie nauczyłem tyle, ile w gimnazjum.
Chciałbym jeszcze dodać, że starałem się nie korzystać z żadnych źródeł, a tylko ze swojej wiedzy (poza dokładnymi datami, których po prostu nie znałem), oraz to, że był w 100% subiektywny (chociaż chyba tak się robi pisząc artykuły do gazet?)
My Philosophy [konkurs na najciekawszy artykuł]
Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
24 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
-

pawlikwrk - Ogarnia

- Propsy: 15
Re: My Philosophy [konkurs na najciekawszy artykuł]
Głupio się trochę z tym zwycięstwem czuję, kompletnie się nie spodziewałem
Tym bardziej jak zobaczyłem jury, nie byle kto
Większość z nas choćby czerpała kiedyś ze Spinnera
Miałem obawy, że nie na temat poniekąd
Przynajmniej główny wątek
Cóż, pozostaje się tylko cieszyć, nie codziennie się coś wygrywa
Szkoda, że mój faworyt nie zmieścił się w pierwszej trójce, liczyłem na jego zwycięstwo 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Skromność się ceni :)
My Philosophy dopiero rozwija skrzydła, mogę potwierdzić, że niebawem wystartuje następna część z całkiem nowym pomysłem, dwie kolejne edycje będą zupełnie różne pod względem kategorii, ale równie ciekawe!
Stay tuned :)
My Philosophy dopiero rozwija skrzydła, mogę potwierdzić, że niebawem wystartuje następna część z całkiem nowym pomysłem, dwie kolejne edycje będą zupełnie różne pod względem kategorii, ale równie ciekawe!
Stay tuned :)
A mad rhyme, for mad times, that's what's up! Like James Brown I'm sayin it loud, am I loud enough?
-

lady_quas - Ogarnia

- Miejscowość: Silesia
- Propsy: 22
kamil napisał(a): Cóż, pozostaje się tylko cieszyć, nie codziennie się coś wygrywaSzkoda, że mój faworyt nie zmieścił się w pierwszej trójce, liczyłem na jego zwycięstwo
Wygrana jak najbardziej zasłużona.
Było kilka dobrych prac, które również mogły być na podium, ale system ocen wybraliśmy takie a nie inny - uważam jednak, że artykuły które wyróżniliśmy w pełni zasługują na to.
Kto był twoim faworytem? jeśli można wiedzieć ?
-

Hax - Administrator

- Miejscowość: Żagań
- Propsy: 19
24 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości