Podawajcie tutaj najlepsze zagraniczne zespoły, tak aby ludziom, którzy niezbyt orientują się w zagranicznej scenie, cokolwiek tę scenę przybliżyć.
Kogo warto posłuchać, kim się jaracie ? (Nie tylko Ameryka, ale też np Francja itp).
Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi.
Najlepsi raperzy/producenci, ich najlepsze płyty.
Najlepsi zza granicy
Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
27 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: Najlepsi zza granicy
warto słuchać wszystkiego, a następnie wybierać to co się podoba, a nie to co proponuje forum
-

smutny_klaun - Początkujący

- Miejscowość: Eternia
szukac trzeba 
-

cZm - Wkręca się

- Miejscowość: am Stadt
- Propsy: 10
A mad rhyme, for mad times, that's what's up! Like James Brown I'm sayin it loud, am I loud enough?
-

lady_quas - Ogarnia

- Miejscowość: Silesia
- Propsy: 22
Shaggy 2 Dope
Jaki raper - tacy fani ...
"Jestem za paleniem kościołów i stanowczo uważam, że powinno być ich coraz więcej"
"Jestem za paleniem kościołów i stanowczo uważam, że powinno być ich coraz więcej"
-

The Old Samurai - Ogarnia

- Propsy: 2
Z poprzedniego roku polecę Tobie:
La Coka Nostra - A Brand You Can Trust
Rakim - Seventh Seal (chociaż dla mnie to najgorsza płyta Rakima)
Saigon & Statik Selektah - All In A Days Work
K'Naan - Troubadour
Eminem - Relapse
Raekwon - Only Built For Cuban Linx pt II
Poza tym moje ulubione albumy:
Ultra Magnetic MC's - Critical Beatdown
Wu-Tang Clan - Enter the Wu-Tang (36 Chambers)
Nas – It was written
A Tribe Called Quest - Midnight Marauders
Jest mnóstwo płyt jeszcze, które bym Tobie polecił (między innymi debiut Hovy czy ALHS Masty Ace'a) ale nie chce mi się ich wymieniać.
La Coka Nostra - A Brand You Can Trust
Rakim - Seventh Seal (chociaż dla mnie to najgorsza płyta Rakima)
Saigon & Statik Selektah - All In A Days Work
K'Naan - Troubadour
Eminem - Relapse
Raekwon - Only Built For Cuban Linx pt II
Poza tym moje ulubione albumy:
Ultra Magnetic MC's - Critical Beatdown
Wu-Tang Clan - Enter the Wu-Tang (36 Chambers)
Nas – It was written
A Tribe Called Quest - Midnight Marauders
Jest mnóstwo płyt jeszcze, które bym Tobie polecił (między innymi debiut Hovy czy ALHS Masty Ace'a) ale nie chce mi się ich wymieniać.
Pietras napisał(a):smutny_klaun napisał(a):warto słuchać wszystkiego,
zartownis
To już mogłeś mnie zacytować, ej
Jaki raper - tacy fani ...
-

The Old Samurai - Ogarnia

- Propsy: 2
Właśnie ja nie za bardzo orientuje się w zagranicznym rapie, głównie dlatego, że nie rozumiem tekstów

Ale z chęcią nadrobiłbym zaległości i posłuchał ciekawych produkcji z różnych krajów, a zdecydowanie łatwiej mi będzie, jeżeli mi pomożecie (+ na pewno też innym
)
Ale z chęcią nadrobiłbym zaległości i posłuchał ciekawych produkcji z różnych krajów, a zdecydowanie łatwiej mi będzie, jeżeli mi pomożecie (+ na pewno też innym
-

rlk120 - Wkręca się

A LONG HOT SUMMER
scandalous, money greed and lust.In this trife life, there ain`t nobody you can trust.
plus there`s no justice, it`s just us
plus there`s no justice, it`s just us
-

naturalbornchiller - Wkręca się

- Propsy: 1
27 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości