Pezet - Muzyka emocjonalna (2009)
Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
36 posty(ów)
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pezet - Muzyka emocjonalna (2009)
Oj, jesteś dla mnie wiarygodny, wyrażam tylko swoją opinię, co jest częścią dyskusji, tudzież polemiki w tym wypadku. Nie rozumiem w takim razie do czego się odnosisz, skoro nie do kozaków, aleeee Mummy Quas jest kontuzjowana i wszystko jej jedno, skończmy na opinii, że Emocjonalna jest średnia, ni zła, ni dobra :-) peace
A mad rhyme, for mad times, that's what's up! Like James Brown I'm sayin it loud, am I loud enough?
-

lady_quas - Ogarnia

- Miejscowość: Silesia
- Propsy: 22
Ja piję do tego żeby skończyć pisać o tym że płyty nie można oceniać pod kątem hip hopowym bo tak czy owak jest niewypałem 
Widzę, że wciąż się mijamy w wypowiedziach i to się zamienia w temat-rzekę więc dajmy spokój, poza tym skoro to dla Ciebie album stricte hip-hopowy to cofam moje słowa o Twojej otwartości, a niewypałem jest jedynie w Twojej opinii, ale gratuluje jakże konstruktywnej krytyki :)
A mad rhyme, for mad times, that's what's up! Like James Brown I'm sayin it loud, am I loud enough?
-

lady_quas - Ogarnia

Szczerze mówiąc - nie rozumiem wypowiedzi haha, kompletnie nie łapie o co tym razem Ci chodzi i w jakim to charakterze, ale jeśli nie ma tam krzty ironii, to podpisuję się pod tym :)
Buzi zostaw sobie dla Mamy bo dzisiaj ma święto, pozdrawiamy!
Buzi zostaw sobie dla Mamy bo dzisiaj ma święto, pozdrawiamy!
-

lady_quas - Ogarnia

Najgorszy album od Pezeta !!
- savas
- Wkręca się

36 posty(ów)
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości