Pezet - Radio Pezet (2012)
Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
30 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Pezet - Radio Pezet (2012)
Jakość nagrania faktycznie nie jest najlepsza, ale to prawdopodobnie przez to, że nie jest to finalna wersja utworu, pewnie przed masteringiem. Od wszystkich słyszę, że mają problemy ze zrozumieniem, ale dziwię się, bo ja słyszę wszystko bezproblemowo.
-

Kondzik - Moderator
- Miejscowość: Radom
- Propsy: 23
Ja tam nie hejtuje, na pewno na plus jest to, że Pezet cały czas stara się robić coś nowego. Tak więc czekam. Drugi singiel z Fokusem też daje radę.
- Zelu Zelson
- Początkujący

Ja tam słysze wszystko
Jeśli chodzi o Pezeta, to może tekstem nie zagiął, ale podoba mi się w takim połączeniu. Fokusa skreśliłem już dawno, choć kiedyś jarałem się jak głupi. Jak dla mnie zamiast progresu to widać regres 
Jestem ciekaw całego albumu, w końcu coś nowego
Jestem ciekaw całego albumu, w końcu coś nowego
- zet
- Początkujący

Zawiodłam się :/ Ale i tak czekam na całość 
- kam_
- Początkujący

http://www.youtube.com/watch?v=85ur1GxiiwE&feature=player_embedded
Czyżby przez tą inicjatywę będziemy musieli dłużej poczekać na Radio Pezet'a?
http://apps.facebook.com/city-remix/ Znajdź sample miasta dla Pezeta! Zarejestruj się, nagraj dźwięki Twojego miasta i pomóż Pezetowi nagrać nowy numer. Wygrywaj konsole Playstation.
Dołącz do City Remix. Wystarczy, że zarejestrujesz się w naszej aplikacji na Facebooku i zaczniesz nagrywać dźwięki Twojego miasta. Co dwa tygodnie na http://facebook.com/startapartypl będą pojawiały się filmy-zadania. To dźwięki miasta, których kolejno szuka Pezet (samochody, autobusy, roboty uliczne itd.). Autor najciekawszego nagrania nagradzany będzie konsolą Playstation. Co dwa tygodnie!
Najlepsze dźwięki zgromadzone przez Was znajdą się w utworze, który Pezet nagra wraz z Auerem (The Lordz Team). Masz szanse stać się częścią historii polskiej muzyki i reprezentować TWOJE MIASTO!
Masz iPhone'a? Możesz jeszcze łatwiej brać udział w City Remix. Wystarczy, że ściągniesz aplikacje City Remix z Appstore.
Muzyka: Auer (The Lordz Team)
Czyżby przez tą inicjatywę będziemy musieli dłużej poczekać na Radio Pezet'a?

Im dłużej tym lepiej. Oczywiście w granicach rozsądku.
-

G▲ARY - Początkujący

szkoda ze dopiero w lutym:(
- MARIOSZ
- Początkujący

Mój głos Oczywiście erbek
Dlaczego? bo zabija swoim trackiem!
- sofozet
- Początkujący

dziwny ten singiel, nie lubie takich brzmien
- sofozet
- Początkujący

Liczę ze będzie to lepsza płyta niż zapowiadają to single.
- savas
- Wkręca się

30 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości