Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć. 2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
ja dorzucam jeszcze http://poznanskirap.com/ plus Galon&Kowall, Kobra/Oldas, Killaz Group... sam musisz sobie obczaić co ci spasuje Teraz ja poproszę coś z Łódzkiej i Śląskiej sceny ;D
Kochaj albo rzuć, dokonaj albo gin Cokolwiek czynić masz czyń Te sentencje jak hymn grają wnętrzem mym Pomimo dezaprobaty min
ŁDZ: Afront (a co za tym idzie Jan Wyga i Bakflip chociaż to rapcore) NTK (a w tym solówka Entero) Pesante Pierwszy Milion (+ solówki Zeusa i Joteste) Dwa Sławy Familia HP O.S.T.R. Lilu
Silesia: Skorup Rahim (Paktofonika, Pokahontaz) Fokus (jw. + Pijani Powietrzem) Majkel (+ Koligacja Gie Ka i Małpy w czerwonym - tu znów taki rapcore, może rappunk) Bu (w tym stare jego nagrywki na nielegale) Grubson Metrowy HK Rufijok HST Moral/Gano Miuosh Bas Tajpan Textyl Kopruch PHFNG Jarecki & Dj BRK (Opole... ale nadal Śląsk ;P)
Hmmm... Można by chyba jeszcze długo wymieniać ale na tych kilku (-nastu) propozycjach poprzestanę Przynajmniej na razie ;P
Oo dzięki wielkie. Że Rahim i Fokus to wiadomka że tam Katowice, ale nie wiedziałam że Metrowy, Grubson, Bas Tajpan są ze Śląska, Jarecki&BRK to tam słyszałam że coś o Opolu nawijali, no a resztę muszę sprawdzić, co do Łodzi, Familia HP, jak ja ich dawnoo nie słuchałam
Kochaj albo rzuć, dokonaj albo gin Cokolwiek czynić masz czyń Te sentencje jak hymn grają wnętrzem mym Pomimo dezaprobaty min
Już jest, okładka nowej płyty Ry23 "Magiczne Pióro" oraz nowy singiel! Jak wam się podoba? Premiera niestety została przeniesiona z 23.02 na środek marca, jak zwykle. http://poznanskirap.com/aktualnosci.php ... pi-ro.html
A miałam jechać do Poznania na premierę, bo akurat mam ferie ;| i kicha że tak powiem ...