Niesamowicie jaram sie twórczością Procenta więc jak najbardziej czekam na kolejny projekt !
Proceente - Dziennik 2010 (2010)
Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Proceente - Dziennik 2010 (2010)
Na 10 kwietnia wydawnictwo szykuje premierę kolejnego solowego projektu Proceente pt. „Dziennik 2010”. Epka w całości na bitach Zjawina będzie w dużej mierze kontynuacją albumu „Galimatias”. Koncept materiału wynika bezpośrednio z fascynacji Proceente twórczością Leopolda Tyrmanda, raper napisał i zarejestrował wszystkie teksty w ciągu miesiąca. Gościnne na płycie pojawią się Emazet, Łysonżi, Numer Raz, DJ Gris oraz DJ Slip. / Aloha Entertaiment.
Niesamowicie jaram sie twórczością Procenta więc jak najbardziej czekam na kolejny projekt !
wiesz jak jest zajawka mam moc jak trotyl
jeden lubi browar. drugi jak mu śmierdzą stopy.
[Artykuł] Dobry rap to punk rock, nie ma go w radio
[Recenzja] Keith Murray – The Most Beautifullest Thing in This World
jeden lubi browar. drugi jak mu śmierdzą stopy.
[Artykuł] Dobry rap to punk rock, nie ma go w radio
[Recenzja] Keith Murray – The Most Beautifullest Thing in This World
Re: Proceente - Dziennik 2010 (2010)
nie czekam ze względu na kontynuację poprzedniego krążka, który był dla mnie najgorszą pozycją 2009 roku
Sprzedam: Pezet - Muzyka Poważna, pierwsze wydanie UŻYWANA
Sprzedam: O.S.T.R. INSTRUMENTALS/Tylko dla dorosłych NOWA W FOLII
Kaff-L: Czarna Krew: NOWA
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17321934
Sprzedam: O.S.T.R. INSTRUMENTALS/Tylko dla dorosłych NOWA W FOLII
Kaff-L: Czarna Krew: NOWA
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17321934
-

gtttt - Ogarnia

- Propsy: 38
A ja czekam, bo na Quizie dał magiczny kawałek, "Galimatias" zawiera bardzo dobre kawałki. 
-

pawlikwrk - Ogarnia

- Propsy: 15
Szczerze na 'Galimatias' były 2-3 dobre tracki, reszta jakaś bez polotu. U Quiz'a w 'Wypierdalam Stąd' po prostu pokazał skillsy, dla mnie zajebisty utwór. Płytę sprawdzę, mam nadzieje że będzie o wiele lepsza od poprzedniej.
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości