Czyli moim zdaniem najlepszy film Tarantino. Tłumaczenie tekstu z Biblii w tym barze to chyba jedna z najlepszych scen w światowej kinematografii. Polecam wszystkim.
Autor postu otrzymał propsa
[film] Pulp Fiction
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Re: [film] Pulp Fiction
Jestem zaskoczony, że sam nie umieściłem tego filmu
Pierwsze kupione za swoje vhs, potem dvd
Jaki raper - tacy fani ...
"Jestem za paleniem kościołów i stanowczo uważam, że powinno być ich coraz więcej"
"Jestem za paleniem kościołów i stanowczo uważam, że powinno być ich coraz więcej"
-

The Old Samurai - Ogarnia

- Propsy: 2
filmy tarantino - klasyki dialogów.
scandalous, money greed and lust.In this trife life, there ain`t nobody you can trust.
plus there`s no justice, it`s just us
plus there`s no justice, it`s just us
-

naturalbornchiller - Wkręca się

- Propsy: 1
Dla mnie Reservoir Dogs jest chyba największym przejawem permanentnego geniuszu Quentina, co nie znaczy, że Pulp Fiction nie jest majstersztykiem dziesiątej muzy. Obsada, dialogi, świetna muzyka, zdjęcia i ten jego unikalny styl.. oj, chętnie się do tego wraca :)
A mad rhyme, for mad times, that's what's up! Like James Brown I'm sayin it loud, am I loud enough?
-

lady_quas - Ogarnia

- Miejscowość: Silesia
- Propsy: 22
na mnie też wsciekle psy wywarły większe wrażenie. a co do obsady pulp fiction to pewnie nigdy już lepszej nie uzbiera (patrząc na to, że willis i travolta mają najlepsze lata za sobą). też mieliscie z tym filmem tak, że po pierwszym, drugim i trzecim seansie nie kumaliscie fenomenu pulp fiction ? a teraz to nawet nie rozumiem ludzi, którzy nie lubią tego filmu hehe
Dla mnie Pulp fiction lepszy od Wściekłych psów;) a jeżeli chodzi o filmy Tarantino to najlepszym dla mnie są Bękarty wojny:)
- Kr0ki3tt
- Początkujący

Pulp Fiction to jeden z moich ulubionych filmow, majstersztyk. jesli chodzi o dialogi-genialne.
- siemafokus
- Początkujący

http://www.filmweb.pl/Grindhouse.Death.Proof chyba 2 miejsce jeśli chodzi o Tarantino;)
- PannaMoody
- Początkujący

- Propsy: 1
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Czytałem, oglądałem, polecam
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości