Raca - Konsument Ludzkich Sumień [jesień 2011]
Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Raca - Konsument Ludzkich Sumień [jesień 2011]
Kolejna po Bobbym Fischerze solowa produkcja Racy. Album ma zostać wyprodukowany w całości przez Dondego, potwierdzeni goście to: Fokus, Ten Typ Mes, Tetris, Szad, Bonson, Flow. Premiera jesienią tego roku. Podobnie jak Bobby Fischer i Vis a Vis, album wyjdzie pod szyldem labelu STAY TRUE.
-

Hax - Administrator

- Miejscowość: Żagań
- Propsy: 19
Re: Raca - Konsument Ludzkich Sumień [jesień 2011]
Album zapowiada się bardzo ciekawie. "Bobby Fischer" to bardzo dobra, aczkolwiek niedoceniona pozycja, dlatego jeśli chodzi o Racę to jestem spokojny, na pewno poniżej pewnego poziomu nie zejdzie. Donde... Ogólnie jestem fanem jego twórczości i bardzo mu kibicuję, bo w sumie to jeszcze jest świeżakiem na scenie, ale niestety zdarzają mu się chwile słabości jeśli chodzi o jego produkcje. Niemniej jednak mam nadzieję, że zdoła udźwignąć cały album. Gościnnie pojawi się ścisła czołówka sceny, całe szczęście, że tak zróżnicowana - mamy weteranów jak Mes, Szad czy Fokus, mamy Tetrisa, którego weteranem jeszcze bym nie nazwał, ale już na koncie ma sporo bardzo dobrych produkcji, mamy powiew młodości w wykonaniu Bonsona i genialny wokal Flow... Na papierze zapowiada się bardzo dobrze, zobaczymy jak będzie w praktyce.
-

Kondzik - Moderator
- Miejscowość: Radom
- Propsy: 23
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości