[film] Requiem for a dream ( Requiem dla snu )
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
[film] Requiem for a dream ( Requiem dla snu )
Zajebisty film, który w sumie 80 procent klimatu zawdzięcza magicznemu soundtrackowi.
Jaki raper - tacy fani ...
"Jestem za paleniem kościołów i stanowczo uważam, że powinno być ich coraz więcej"
"Jestem za paleniem kościołów i stanowczo uważam, że powinno być ich coraz więcej"
-

The Old Samurai - Ogarnia

- Propsy: 2
Re: [film] Requiem for a dream ( Requiem dla snu )
nie jest taki zajebisty jak wszyscy mówią. szokujący a i owszem (nie polecam go oglądania o 2 w nocy jak mi się to przydazylo dzięki uprzejmosci ale kino!) no ale poza muzyką i zdjęciami to nie ma tam wiele ciekawych rzeczy. tzn. żebyscie mnie nie zrozumieli źle, poprostu za dużo się nasłuchałem o tym filmie i miałem spore oczekiwania.
takie 8/10
takie 8/10
film jest ok, jesli w ogole tak mozna o nim powiedzieć,ale stanowczo przehajpowany. bylam w gimberem, kiedy ogladalam go pierwszy raz i wtedy rzeczywiscie bylam wlepiona w fotel,ale z czasem podjarka minela.
scandalous, money greed and lust.In this trife life, there ain`t nobody you can trust.
plus there`s no justice, it`s just us
plus there`s no justice, it`s just us
-

naturalbornchiller - Wkręca się

- Propsy: 1
Ale czy nie liczy się pierwsze wrażenie? 
Jaki raper - tacy fani ...
-

The Old Samurai - Ogarnia

- Propsy: 2
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Czytałem, oglądałem, polecam
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości