[film] Sala samobójców
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
[film] Sala samobójców
Oglądał ktoś już? Ja przyznam się, że ostatnio ściągnąłem z neta na testy i mam mieszane uczucia... Pomysł nowatorski i realizacja też spoko ale rzygać mi się chciało ilekroć patrzyłem na głównego bohatera...

Re: [film] Sala samobójców
Ja nie oglądałam, ale słyszałam od brata że film strasznie ryje banie i prawie zabrnił mi go oglądać
A ja na widziałam już parę przypadków gdy oglądały to małe dziewczynki bo wyżej wymieniony główny bohater jest taki "sweetaśny" <bleee>
Ale pewnie jest to zależne od danej osoby jak rozumie przekaz autorski i co najważniejsze czy w ogóle go rozumie
ja jak narazie powstrzymam się od obejrzenia tegoż filmu.
Ale pewnie jest to zależne od danej osoby jak rozumie przekaz autorski i co najważniejsze czy w ogóle go rozumie
- NikSon
- Początkujący

Mi się osobiście ten film bardzo podobał. Prawie cały przepłakałam xD Nie jestem pewna czy do końca go zrozumiałam ale fajny był xD. Choć główny bohater wkurzał mnie w pewnych momentach, bo zachowywał się jak rozpieszczony bachor ... np to mnie rozwaliło "bo ze mną się [CENZURA] jest ! i się przy mnie [CENZURA] ma być i ze mną się [CENZURA] jest ! " haha , ale niektóre wypowiedzi bohaterów były naprawdę mądre np wypowiedź Dominika o samobójcach itp
Kochaj albo rzuć, dokonaj albo gin
Cokolwiek czynić masz czyń
Te sentencje jak hymn grają wnętrzem mym
Pomimo dezaprobaty min
Cokolwiek czynić masz czyń
Te sentencje jak hymn grają wnętrzem mym
Pomimo dezaprobaty min
alice23 napisał(a):Mi się osobiście ten film bardzo podobał. Prawie cały przepłakałam xD Nie jestem pewna czy do końca go zrozumiałam ale fajny był xD. Choć główny bohater wkurzał mnie w pewnych momentach, bo zachowywał się jak rozpieszczony bachor ... np to mnie rozwaliło "bo ze mną się [CENZURA] jest ! i się przy mnie [CENZURA] ma być i ze mną się [CENZURA] jest ! " haha , ale niektóre wypowiedzi bohaterów były naprawdę mądre np wypowiedź Dominika o samobójcach itp
Mi się zajebiście podoba tekst matki Dominika do pani psycholog ;P "Tam jest taki prostokąt z klamką, to są drzwi. Wyjdziesz przez te drzwi do ogródka, troszeczkę sobie odetchniesz i wypierdalaj. Wypierdalaj!" (albo coś w tym stylu ;P). Może nie jest to jakaś bardzo tryskająca przemyśleniami wypowiedź ale bez kitu rozwala mnie to jak ta aktorka (Kulesza? bodaj) to wypowiada.

Według mnie film świetnie przedstawia subkulture emo;] Nie żebym ja był jakimś emo^^
- Kr0ki3tt
- Początkujący

najlepsz polski film. Bez szyca i calej reszty tych samych twarzy
- Pepo
- Początkujący

Pepo napisał(a):najlepsz polski film. Bez szyca i calej reszty tych samych twarzy
To mało ich chyba widziałeś. Błagam, film całkiem w porządku choć mocno przerysowany przez co traci na autentyczności. W żadnym wypadku nie można nazwać go obiektywnie najlepszym polskim filmem. Może w 2011 tak, ale nic więcej.
-

G▲ARY - Początkujący

jak dla mnie straszne gówno
- michau
- Początkujący

8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Czytałem, oglądałem, polecam
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości