Seriale
Re: Seriale
aaa... zle Cie zrozumialem 
wiesz jak jest zajawka mam moc jak trotyl
jeden lubi browar. drugi jak mu śmierdzą stopy.
[Artykuł] Dobry rap to punk rock, nie ma go w radio
[Recenzja] Keith Murray – The Most Beautifullest Thing in This World
jeden lubi browar. drugi jak mu śmierdzą stopy.
[Artykuł] Dobry rap to punk rock, nie ma go w radio
[Recenzja] Keith Murray – The Most Beautifullest Thing in This World
Luz
Jaki raper - tacy fani ...
"Jestem za paleniem kościołów i stanowczo uważam, że powinno być ich coraz więcej"
"Jestem za paleniem kościołów i stanowczo uważam, że powinno być ich coraz więcej"
-

The Old Samurai - Ogarnia

- Propsy: 2
lost ogladam od poczatku,ale postac kate wszystko zawsze tam psuje.
skins - przy tym nie da sie nie smiac, jestem w szoku co sie tam dzieje.
csi MIAMI i ny jedna milosc na zawsze.
edit: soreczka
skins - przy tym nie da sie nie smiac, jestem w szoku co sie tam dzieje.
csi MIAMI i ny jedna milosc na zawsze.
edit: soreczka
Ostatnio edytowany przez naturalbornchiller, 11 Lut 2010, 15:25, edytowano w sumie 1 raz
scandalous, money greed and lust.In this trife life, there ain`t nobody you can trust.
plus there`s no justice, it`s just us
plus there`s no justice, it`s just us
-

naturalbornchiller - Wkręca się

- Propsy: 1
Los Angeles? Od kiedy?
Jaki raper - tacy fani ...
-

The Old Samurai - Ogarnia

- Propsy: 2
smackey napisał(a):obejrzałem wszystkie odcinki soprano, większosc przyjaciół, family guy skonczyłem na 7 odcinku 7s, póki co wszystko z californication, gotowe na wszystko skończyłem na 5 sezonie (jakos 15 odcinek), próbowałem też się wkręcic w prawdziwą krew ale nie dałem rady, prawie wszystko z south parku i simpsonów, kiedyś wciągałem też amrican dad(to polceam oglądać w stanie nie wskazanym), plus prawie wszystko z comedy central (diabli nadali, jak poznałem wasza matke, rozwodnik gary - kozaki)
noo troche tego było a chyba o tym, że każdy odcinek dragon balla który nadał tvn7 obejrzałem po 4 razy minimum
widze ze wiesz co dobre
Ja łyknąłem wszystkie sezony Przyjaciół, Family Guy do konca siódmego sezonu...
American dad to twórców Family Guy'a ale mi nie podchodzi...
smackey napisał(a):no ja miałem podobne odczucie, no ale mówie radze oglądać to po jaraniu
nie jaram ziomuś a poza tym American Dad mi nie wchodzi więc wole pozostać przy morderczym planie Stewie'go oraz ciętych ripostach Chendlera i głupkowatym zachowaniu Joey'a...
tak czy siak props za gust
5!
CdoH napisał(a):smackey napisał(a):no ja miałem podobne odczucie, no ale mówie radze oglądać to po jaraniu
nie jaram ziomuś a poza tym American Dad mi nie wchodzi więc wole pozostać przy morderczym planie Stewie'go oraz ciętych ripostach Chendlera i głupkowatym zachowaniu Joey'a...
tak czy siak props za gust
5!
Grześ nie jara, Grześ pali, różne rzeczy ;]
Jeśli chodzi o seriale to tylko House, kiedyś też trochę odcinków Everybody Hates Chris bo lubię czarny humor (niekoniecznie angielski ;])
Na wyluzowanie Pingwiny z Madagaskaru (duży dzieciak ze mnie hehe)
przecież Everybody Hates Chris to nie jest czarny humor
chyba, że mówimy o czarnym w sensie koloru skóry ;P
smackey napisał(a):przecież Everybody Hates Chris to nie jest czarny humorchyba, że mówimy o czarnym w sensie koloru skóry ;P
dlatego napisałem smackeyku, że nie mówię tu o angielskim humorze ;]
Wróć do Czytałem, oglądałem, polecam
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości