Seriale
Re: Seriale
A ja tam lubię "Pierwszą Milość", Jowita bardzo ładna dziewczyna jest w koncu:)
- Erbek
- Początkujący

Ja tez ogladam pierwsza milosc ;d nie interesuje mnie czy to dobry czy slaby serial jak sie pozna bohaterow to wciaga ; )
-

roscow - Początkujący

- Miejscowość: Wola
Ja kilka miesięcy temu oglądałem M jak Miłość, ale zaczęło się jebać to wszystko, ogólnie każdy serial to badziewie teraz, dla zakompleksionych kobiet mających z czymś problemy. Jak to się mówi Hanka i przyjaciele kartony zapewniły jeszcze większą oglądalność temu serialowi, a może zmniejszyły? wiem jedno że teraz produkuje się zamiast seriali, pseudoseriale gdzie tak na prawdę człowiek z zdrowym rozsądkiem nazwie je ''komedią''
Jeśli chodzi o telewizje to mało oglądam, jedynie to jakiś hit co tydzień na polsacie albo pod wieczór jak idę spać to sobie polsat2 i Rodzinkę Zastępczą czy Ferdka.
Jeśli chodzi o telewizje to mało oglądam, jedynie to jakiś hit co tydzień na polsacie albo pod wieczór jak idę spać to sobie polsat2 i Rodzinkę Zastępczą czy Ferdka.
Ja bym od siebie dodał pozycję, która rzadko jest wymieniana. The Walking Dead - odkryłem niedawno i świetnie się ogląda. Generalnie świat opanowały zombie, pokazane są zmagania pewnej grupy ludzi, który chcą przeżyć i podróżują przez Amerykę z nadzieją na odnalezienie jakiegoś "normalnego" miejsce na Ziemi. Nie jestem jakimś fanem tego gatunku, ale serial wyjątkowo mi podszedł. Polecam
- k1-spam
- Początkujący

Zakazane imperium - serial rządzi!! 
- Oylka
- Początkujący

Może mniej seriali a więcej "bajek". Obejrzałem wszystkie odcinki "Fururamy" ( W Polsce znane jako "Przygody Fraya w kosmosie"), bardzo polecam. Obecnie katuje wszystkie sezony "Familly Guy" 
- klusek
- Początkujący

Pierwsza milosc
na polsacie mozna bylo kiedys zobaczyc mroczka w roli policjanta hahaha
- Siwy1990
- Początkujący

PRISON BREAK- wszystkie serie, kazdy odcinek- wciagnelo mnie jak cholera 
- foRRys
- Początkujący

Dr. House bardzo polecam , tak sie wkrecilem ze do szkoly na 13 zaspałem , w 3 dni jeden sezon zobaczylem
D
- Balon
- Początkujący

Wróć do Czytałem, oglądałem, polecam
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości