Welcome! Anonymous

Skazani na Sukcezz - Na linii ognia (2006)

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.

Skazani na Sukcezz - Na linii ognia (2006)

Postprzez Kondzik » 10 Lut 2010, 11:37

Image

1. Na Linii Ognia
2. Masz Jedno Życie (ft. Honeys)
3. Chcę Tego
4. Prawdziwy Romans (ft. Honeys)
5. Od Zawsze
6. Mniam Mniam
7. Skazani Na Sukcezz
8. Nie Gniewaj Się
9. Szukaj Mnie Na Projektach
10. Nie Ma Innego Miejsca Dla Nas (ft. Chada & Lerek)
11. Upadły Anioł (ft. Honeys)
12. Hawajskie Koszule III (ft. Lerek)
13. Morderstwo (ft. Ero)
14. Chcę Tego (43 Stopnie Studio RMX)
15. Upadły Anioł (ft. Honeys - Specyfik Sound Studio RMX)

Teledyski:
Szukaj Mnie Na Projektach/Od Zawsze
Na linii ognia

Skazani Na Sukcezz to projekt stworzony przez, legendarnych przedstawicieli polskiej sceny hip-hopowej - Piha i Pyskatego. Chłopaki poznali się w Specyfik Sound Studio podczas nagrywania przez Piha materiału na krążek „Krew Pot I Łzy”. Zaowocowało to dwoma doskonałymi trakami na tej płycie „Hawajskie Koszule” i „SOS” oraz pomysłem na stworzenie wspólnego projektu.
Obaj MC obecni są na polskiej scenie dosłownie od samych jej początków. Pyskaty znany wcześniej jako Zeke był jednym z członków legendarnej warszawskiej grupy Edytoriał, która mimo iż nie doczekała się legalnego wydawnictwa na stałe wpisała się w historie polskiego hip-hopu. W 1999 roku Pyskaty opuścił szeregi Edytoriału i wraz z Ś.P. Cygim z równie znanej warszawskiej grupy Maesto rozpoczęli nagrywki pod szyldem Skazani Na Sukcezz. Po śmierci Cygiego, Pyskaty rozpoczął działalność solową, aż do 2005 roku, kiedy to właśnie z Pihem reaktywował markę Skazani Na Sukcezz.
PIH ma już na swoim koncie 5 legalnie wydanych pozycji. Począwszy od zespołu JedenSiedem poprzez epkę „Nie Ma Miejsca Jak Dom” , dwie solowe płyty („Boisz Się Alarmów” i „Krew Pot I Łzy”), oraz nagraną wraz z Chadą „O Nas Dla Was” artysta ten wyrobił sobie bardzo mocną pozycję na scenie hip-hopowej. Warto podkreślić również fakt że PIH jest osoba która ma na swoim koncie największą liczbę w Polsce featuringów oraz gościnnych udziałów na różnych składankach. Ogromne doświadczenie doskonałe teksty, oraz nieprzewidywalne punch-line-y łączą się w niepowtarzalny, charakterystyczny styl, który idealnie współgra z uszczypliwym, pyskatym stylem Pyskatego!
Awatar użytkownika
Kondzik
Moderator

Miejscowość: Radom
Propsy: 23

Re: Skazani na Sukcezz - Na linii ognia (2006)

Postprzez The Old Samurai » 10 Lut 2010, 11:47

Pyskaty jest dla mnie asłuchalny ;)
Jaki raper - tacy fani ...

"Jestem za paleniem kościołów i stanowczo uważam, że powinno być ich coraz więcej"
Awatar użytkownika
The Old Samurai
Ogarnia
Ogarnia

Propsy: 2

Postprzez Kondzik » 10 Lut 2010, 12:05

A dla mnie wręcz przeciwnie - ma niebanalną, ciekawą barwę głosu. Płyta wg mnie bardzo dobra. Pyskaty nawet w tych poważniejszych kawałkach potrafił nawinąć z lekką ironią, co dodaje większego smaczku słuchaniu. Moje ulubione numery z tej płyty to "Upadły Anioł" i "Szukaj mnie na projektach".
Awatar użytkownika
Kondzik
Moderator

Miejscowość: Radom
Propsy: 23

Postprzez gtttt » 25 Lut 2010, 17:55

Pih zaniza troche poziom plyty, ale mimo wszystko bardzo dobra płyta. Pyskaty mistrz
Sprzedam: Pezet - Muzyka Poważna, pierwsze wydanie UŻYWANA
Sprzedam: O.S.T.R. INSTRUMENTALS/Tylko dla dorosłych NOWA W FOLII
Kaff-L: Czarna Krew: NOWA

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17321934
Awatar użytkownika
gtttt
Ogarnia
Ogarnia

Propsy: 38

Postprzez pawlikwrk » 25 Lut 2010, 18:33

Przekozacki album, jeden z najlepszych w 2006 roku. Pyskaty tutaj zdecydowanie lepsza forma niż Pih, mistrzowskie zwrotki. "Szukaj mnie na projektach" rozjebało, bit, nawijka, wszystko, świetny kawałek.
"Po pierwsze dla siana, drugie dla floty"

http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=6416888

Image
Awatar użytkownika
pawlikwrk
Ogarnia
Ogarnia

Propsy: 15

Wróć do Polski

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości