Welcome! Anonymous

Skorup - Droga Watażki (2009)

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.

Skorup - Droga Watażki (2009)

Postprzez Kondzik » 11 Lut 2010, 19:23

Image

1. Będę
2. Martwa Cisza gościnnie Siwy
3. Dawid i Goliat
4. Wiersz
5. Celuj w Serce
6. Turbo Napędy
7. Gdziekolwiek
8. Komórki Tkanki
9. Droga Watażki gościnnie Grubson, Metrowy
10. Tłusta Lokomotywa
11. Las To Mój Dom
12. O Dwóch Takich
13. Insomnia gościnnie Majkel
14. Wersów 116
15. Kiedyś Zasiądę

Skorup wg mnie jest niebanalnym raperem. Słucham go z przyjemnością, mimo tego, że jego flow czasem wydaje mi się lekko monotonne. Wszystko przez oryginalne pomysły na teksty. Z płyty najbardziej podobają mi się utwory "Dawid i Goliat", "Wiersz" i "Tłusta lokomotywa". Mam oryginał i polecam płytę, warto przesłuchać.
Awatar użytkownika
Kondzik
Moderator

Miejscowość: Radom
Propsy: 23

Re: Skorup - Droga Watażki (2009)

Postprzez eskabns » 12 Lut 2010, 08:21

skorup mega charakterystyczny raper ma swoj pomysl na rapowanie i styl, droga watażki fajnie sie słucha, oryginalne teksty ale mimo wszystko pieśń wajdeloty lepsze
eskabns
Początkujący
Początkujący

Re: Skorup - Droga Watażki (2009)

Postprzez WCJ » 23 Maj 2010, 14:34

Uważam że ta płyta zasługuje na uwagea każdego słuchacza . Niebanalny raper i tak jak wspomniał kolega wyżej , jedyny taki charakterystyczny styl . Ciesze sie że w końcu udało mu sie znaleźć wytwórnie i wypuścić legal . O niebo lepsza płytka od ' pieśń wajdeloty ' ale to tylko moje zdanie .
NAJEB CREW #1
WCJ
Początkujący
Początkujący

Miejscowość: Mordor

Wróć do Polski

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości