Welcome! Anonymous

Słoń - Chore Melodie (2009)

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.

Słoń - Chore Melodie (2009)

Postprzez Szakal » 28 Mar 2010, 20:33

Image

01. Intro (prod. Mikser)
02. Inkwizycja (Feat. Lucas) (prod. Mikser)
03. ASP (Agresja, Strach, Paranoja) (prod. Grant, Mikser)
04. Mocne Ogniwo (prod. Loco HCM)
05. 5 Styli (Feat. Kaczor, Shellerini, Koni, Paluch) (prod. Mikser)
06. 6 (prod. Grant, Mikser)
07. Marsz Robotów (feat. Bubel) (prod. Loco HCM)
08. Chore Melodie (feat. Shellerini) (prod. Mikser)
09. Berserk (prod. Loco HCM)
10. WCM (feat. Jeżozwierz, Oldas) (prod. Mikser)
11. Reżim Krwi (feat. Kobra, Lucas) (prod. Mikser)
12. Bezdech (prod. Mikser)
13. Ssij Go (feat. Peja, Gandzior) (prod. Mikser)
14. :) (prod. Mikser)
15. Ostatnia Chwila (prod. Grant, Mikser)
16. Krwawy Aperitif (prod. Shileeth)

Pierwsze w pełni konkretne LP utrzymane w klimatach horrorcore'owych w kraju, płytka ta z pewnością jest jednym z prekursorów tego stylu u nas, który niestety zaczyna być coraz częściej wykorzystyway przez ludzi nie mających z nim nic wspólnego a tylko dlatego, że Słoń nagrał chorą płytę i sporo ludzi sie tym zajarało. Ja jako wielki fan nurtu czekałem na to solo i dostałem generalnie to czego się spodziewałem. Bardzo klimatyczna produkcja - beat'y wykonane głównie przez Miksera do tego współpraca z Lucas'em z Preshrunk'a, dodaje takiej mocy, że koniec. Co tu więcej mówić, konkretny chory shit i czekam na więcej takich.
STRONKA DLA WSZYSTKICH FANÓW SŁONIA (WSRH)

http://www.slonwsrh.pl/
Szakal
Początkujący
Początkujący

Miejscowość: JGA

Wróć do Polski

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości