Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć. 2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.
Fajna płyta, dobry duet. Słuchałem jeden z wywiadów i dowiedziałem się, że twórcą zdjęcia był sam Sokół. Najbardziej jaram się kawałkiem pt. Reset. Od września trasa koncertowa!
Czegoś takiego jeszcze u nas nie było, kawał dobrej roboty. Fajna akcja z Pezetem, że teledysk Sokoła i ostatni Pezeta się ze sobą zazębiają. Denerwująca jest tylko cenzura.
Film po prostu Bardzo dobra robota ludzi, którzy pracowali nad tym klipem. Mistrzostwo dla mnie po prostu, nie było jeszcze takiego klipu chyba. Po zapowiedzi każdy myślał, że będzie wesoło, zielono, łąki, scena z żubrem. A tu zaskoczenie i prawdziwa rzeczywistość, czyli Czysta Brudna Prawda. Wielki props
' kciuk w górę TEJ, to moja druga ksywa, pokochaj życie tak jak Mafia Syntetyczna! '