Autor postu otrzymał propsa
Ulubione piwo
25 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Ulubione piwo
U mnie od tylu lat króluje Żubr, nic innego mi tak nie podchodzi jak zimny Żuberek z buteleczki.
Z puszki już mi żadne piwo nie wchodzi, mam jakąś awersję czy coś, strasznie mi chujowo w smaku podpierdala piwo z puszki. Jak ktoś postawi to wiadomo, że nie odmówię, ale jak sam kupuję to nigdy w puszce. Poza Żubrem jeszcze bardzo lubię Królewskie, Dębowe Mocne, Żywca, Specjala. Nie lubię Warki, Łomży. Z piw smakowych najlepszy jest Desperados, chociaż praktycznie takich piw nie piję, wolę normalne. 
-

pawlikwrk - Ogarnia

- Propsy: 15
Re: Ulubione piwo
Zimne czeskie browce do 4 sztuk są spoko, później już się nimi zapełniam i jest średnio ;]
Żubr ze względu cena-jakość. A tak to biorę co na promocji przyznam się, zawsze jakiś grosz do przodu. Calsberg mi pasi nawet, Lech też wporzo
Stella Artois i Pilsner - to jest to dzieciak!
Żubr ze względu cena-jakość. A tak to biorę co na promocji przyznam się, zawsze jakiś grosz do przodu. Calsberg mi pasi nawet, Lech też wporzo
Stella Artois i Pilsner - to jest to dzieciak!
Tyskie Towarzyskie Psychofans - ślonski flejwa!!!
Poza tym w niemczech Veltins i Warsteiner, no i Bażant u Pepików :)
edit:
+ Specjal na bałtyckiej plaży :)
Poza tym w niemczech Veltins i Warsteiner, no i Bażant u Pepików :)
edit:
+ Specjal na bałtyckiej plaży :)
A mad rhyme, for mad times, that's what's up! Like James Brown I'm sayin it loud, am I loud enough?
-

lady_quas - Ogarnia

- Miejscowość: Silesia
- Propsy: 22
Leszek oczywiście z butelki. Tyskie też spoko 
"Nigdy nie mów nigdy bo nie wiesz co Cię spotka.."
-

jotem - Początkujący

- Miejscowość: "za Bugiem mówią o nas Polska B"
Od 4 lat 95% wypitego piwa przeze mnie to DĘBOWE MOCNE!! Inne mi nie smakuje.
- danek
- Początkujący

Jakie piwo? Zimne ze szkła najlepsze. Nie ma co pierdolic ale ide o zaklad ze gdybym 99% spoleczenstwa postawil 10 piw w nieoznakowanych naczyniach obok siebie to nikt by nie rozroznil co pije.
- Maxior
- Początkujący

Dębowe to jest jakiś Cyklon B, ja jestem made in Śląsk i piwo mi nie straszne, ale po 2 dębowych jestem śpiąca jak niedźwiedź, nawet czeskie Bażanty mnie tak nie usypiają. Poza tym "mocne" piwa, mają ten charakterystyczny smak, wrr :)
A mad rhyme, for mad times, that's what's up! Like James Brown I'm sayin it loud, am I loud enough?
-

lady_quas - Ogarnia

- Miejscowość: Silesia
- Propsy: 22
25 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości