Welcome! Anonymous

Vixen - Rozpalić Tłum (2011)

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Regulamin forum
1. W celu usprawnienia pracy na forum, prosimy o podsyłanie linków do nowo założonych tematów o konkretnych albumach na maila hax@4elementy.pl. Płyty będą sukcesywnie dodawanie do katalogu albumów, tak żeby w przyszłości móc łatwo je odnaleźć.
2. Każdy dodawany topic o konkretnej płycie, powinien zawierać okładkę, tracklistę i kilka zdań własnej opinii.

Vixen - Rozpalić Tłum (2011)

Postprzez Koval » 01 Sie 2011, 23:10

Image

Album "Rozpalić Tłum" to 17 premierowych utworów jeszcze nigdy tak szczerych i tak dopracowanych! Album jest w pełni uniwersalny, a powiedzenie "mówiąc do wszystkich trafiasz do nikogo" wydaje się tracić swoją reputację :) Mała liczba gości wskazuję na wyjątkowo osobisty charakter płyty. "Rozpalić Tłum" to motywator dla zwykłego człowieka, to próba interpretacji świata w oparciu o wiarę i nadzieję. Przy pisaniu, produkowaniu i nagrywaniu tej płyty założenie było proste... osiągnąć wyższy level! Za produkcję odpowiada sam Vixen przy wsparciu WDK za wyjątkiem 3 utworów wyprodukowanych przez 101 Decybeli w tym jednego kooperacyjnego bitu Vixena właśnie z wcześniej wymienionym producentem.

Sam Vixen dodaje: "Z wielką dumą oddam ten krążek słuchaczom myślę, że zrozumieją moje zadowolenie z płyty już po pierwszym przesłuchaniu a z każdym kolejnym utwierdzą się w przekonaniu, że to dobry album"

Gościnnie w jednym z utworów pojawiła się białostocka Fabuła.

----------------------------------------------------------------------

Dla mnie ta płyta to coś naprawdę dobrego, jaram się KAŻDYM kawałkiem, dla mnie nie ma tutaj słabego bitu.
Wielki props dla Vixena, dla mnie nieoszlifowany diament :)
' kciuk w górę TEJ, to moja druga ksywa,
pokochaj życie tak jak Mafia Syntetyczna! '
Awatar użytkownika
Koval
Wkręca się
Wkręca się

Miejscowość: Poznań
Propsy: 3

Re: Vixen - Rozpalić Tłum (2011)

Postprzez thebil » 03 Sie 2011, 11:36

Vixen, każdy track chyba słyszałem ze wszystkich jego projektów, propsuję go bo jest z pobliskiej miejscowości, ale głównie za styl, dobre flow i to, że trafia w sedno moich problemów. Wylewa emocje na każdym kawałku i myślę, że przy takim postępie jaki zrobił od New-Ton do Rozpalić Tłum za parę lat może być w czołówce.
thebil
Początkujący
Początkujący

Postprzez Czacha » 03 Sie 2011, 13:06

Chyba jedna z nielicznych płyt, gdzie jarałem się aż tak wszystkimi kawałkami.
Jest jedna rzecz dla której warto życ HIP HOP!
Awatar użytkownika
Czacha
Początkujący
Początkujący

Miejscowość: Poznań
Propsy: 1

Postprzez GameBoy » 25 Lis 2011, 23:31

gość ma zajebisty respekt robi naprawde dobry rap mówi o uczuciach i słabościach o wszystkim co go otacza , mówi otwarcie o swoich wadach słyszałem go również na dogrywkach u mojego ziomka G.R.Z 'ta gość z resztą jeden jak i drugi wymiatają :) pozdro Vixen & G.R.Z:)
GameBoy
Początkujący
Początkujący

Postprzez savas » 22 Sty 2012, 15:39

Ciekawa płytka ... szkoda ze wydana w RPS . Mogła byc wydana np w Prosto czy tez w Stepie i by napewno wieksze promo było ....
savas
Wkręca się
Wkręca się

Wróć do Polski

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości