Welcome! Anonymous

Życie bez muzyki

"kiedy deszcz nie pada i wody coraz mniej, co mówię na to ja? - KONEWKA!"

Moderatorzy: Hax, Kondzik

Życie bez muzyki

Postprzez gtttt » 31 Mar 2010, 13:08

Zastanawialiście się jak by wyglądało wasze życie bez muzyki? Nie ma chyba takiego dnia, w którym nie mam styczności z muzyką, nie licząc czasu, w którym po prostu nie mogę tego robić. W wolnym czasie zawsze muszę zapuścić coś z głośników, bo po prostu źle bym się czuł bez muzyki. Zupełnie nie rozumiem ludzi, którzy są obojętni na muzykę, a jest takich osób sporo... Też jesteście uzależnieni od muzyki? :)
Sprzedam: Pezet - Muzyka Poważna, pierwsze wydanie UŻYWANA
Sprzedam: O.S.T.R. INSTRUMENTALS/Tylko dla dorosłych NOWA W FOLII
Kaff-L: Czarna Krew: NOWA

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17321934
Awatar użytkownika
gtttt
Ogarnia
Ogarnia

Propsy: 38

Re: Życie bez muzyki

Postprzez jotem » 31 Mar 2010, 14:02

Nie wyobrażam sobie życia bez muzyki. Czasem się zastanawiam co by było gdybym stracił słuch.. dla mnie to by było w pewnym sensie tragedią. Bo film można obejrzeć z napisami, a muzyka to element codziennego życia. Prawie jak tlen ;)
"Nigdy nie mów nigdy bo nie wiesz co Cię spotka.."
Awatar użytkownika
jotem
Początkujący
Początkujący

Miejscowość: "za Bugiem mówią o nas Polska B"

Postprzez alice23 » 31 Mar 2010, 14:18

Zgadzam się z przed mówcami ;) Nie ma muzyki, nie ma życia ... Ja jestem uzależniona i to mocno, bez mp4 nie ruszam się nigdzie a w domu cały czas coś leci :)
Kochaj albo rzuć, dokonaj albo gin
Cokolwiek czynić masz czyń
Te sentencje jak hymn grają wnętrzem mym
Pomimo dezaprobaty min
Awatar użytkownika
alice23
Wkręca się
Wkręca się

Miejscowość: Żagań
Propsy: 7

Postprzez tomek » 31 Mar 2010, 15:45

tez mam znajomych, ktorzy rzadko sluchaja muzyke. Jesli juz cos im sie spodoba to cos co przypadkiem uchwyca na vivie, w radiu. Tacy ludzie bez zajawki na muzyke
tomek
Początkujący
Początkujący

Propsy: 1

Postprzez Pietras » 31 Mar 2010, 16:09

mysle ze po prostu zdecydowanie czesniej mialbym zly humor
Pietras
Moderator

Propsy: 2

Postprzez lady_quas » 31 Mar 2010, 18:40

Ojej, nie nie nie, nie wyobrazam sobie zycia bez muzyki, w zasadzie znam duzo takich osob, dla ktorych to czego i w jakiej ilosci sluchaja nie ma wiekszego znaczenia, dla mnie z cala pewnoscia ma ultra ogromne, od zawsze, pewnie dlatego muzyka jest jak moj cien i slucham jej 24/7 - uczac sie, biorac prysznic, gotujac, sprzatajac, czytajac, nawet ogladajac TV zawsze cos tam w tle leci, taki nalog, ktorego nie potrafie i nie chce pokonac, poza domem zawsze mam ze soba jakis sprzet grajacy, kiedys walkmany z moimi tejpami, dzis wygodniacko mala mp3, bez ktorej chyba bym zginela w tym okrutnym szaro-burym swiecie :-) Prawda jest taka, ze muzyka ksztaltuje czlowieka. Nie sluchajac od zawsze tego, czego slucham, pewnie bylabym zupelnie inna osoba, a dobrze mi z tym kim jestem, z kazda moja pasja i zajawa, wiec duzo zawdzieczam tym wszystkim dzwiekom, ktore przeplynely kiedys przez moje uszy.
Potrafilabym zrezygnowac z wszystkich uciech cielesno-umyslowych, ale ciezko byłoby mi przezyc dzien bez muzyki, prawdopodobnie bym wybuchla, nic nie dziala na mnie tak kojaco jak niepowtarzalny wajb mojej ulubionej plyty, zbyt nerwowa jestem, zeby zaczynac i konczyc dzien bez funku, rapu, jazzu, soulu, czy bluesa, life without music? no, i can't go :-)

"world is kinda cold and the rhythm is my blanket", true! ;)
A mad rhyme, for mad times, that's what's up! Like James Brown I'm sayin it loud, am I loud enough?
Awatar użytkownika
lady_quas
Ogarnia
Ogarnia

Miejscowość: Silesia
Propsy: 22

Postprzez pawlikwrk » 31 Mar 2010, 22:23

Ja sobie zadawałem pytanie, czy wolałbym stracić słuch czy wzrok. I zdecydowanie wolałbym wzrok, nie wyobrażam sobie nie słyszeć już muzyki, dla mnie to byłaby tragedia po prostu. ;) Jestem uzależniony od muzyki, jak jakiegoś dnia nie usłyszę jakiegoś kawałka, to nie był to udany dzień. ;)
"Po pierwsze dla siana, drugie dla floty"

http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=6416888

Image
Awatar użytkownika
pawlikwrk
Ogarnia
Ogarnia

Propsy: 15

Postprzez Hax » 01 Kwi 2010, 01:50

pawlikwrk napisał(a):Ja sobie zadawałem pytanie, czy wolałbym stracić słuch czy wzrok.

lepiej ciesz się ze widzisz i słyszysz ;)
Awatar użytkownika
Hax
Administrator
Administrator

Miejscowość: Żagań
Propsy: 19

Postprzez tomek » 06 Kwi 2010, 11:48

Ci co sie nie interesuja muzyka, nie siedza na muzycznych portalach wiec opinii przeciwnikow pewnie nie poznamy :]
tomek
Początkujący
Początkujący

Propsy: 1

Postprzez Pietras » 07 Kwi 2010, 18:19

ja mysle ze bym przezyl. stracilbym jakas tam radosc zycia, ale to nie koniec swiata. sa wazniejsze rzeczy. i wolalbym zdecydowanie starcic sluch niz wzrok.
Pietras
Moderator

Propsy: 2

Następna

Wróć do Hydepark

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości